Marta_322332
Fanka BB :)
Ja dziś lecę sprawdzić betę moich bliźniąt 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam 7 kwietnia, ale będę mieć cc, więc wcześniej, myślę o 4.4.2024. Fajna data.Coraz nas tu więcejja około 7 kwietnia termin ale później się okaże, także dziewczyny będziemy mieć króliczki wielkanocne
a i bombkami na choinke tegoroczna też będziemy
![]()
Trzymam kciuki, moja beta bliźniacza, ale na szczęście pęcherzyk byl 1. Oby nie jednojajowe.Ja dziś lecę sprawdzić betę moich bliźniąt![]()
oby jednak nie bliźniętaTrzymam kciuki, moja beta bliźniacza, ale na szczęście pęcherzyk byl 1. Oby nie jednojajowe.![]()
Powodzenia! Ja mam dzisiaj pierwszą wizytę u lekarza, trzymajcie kciuki!Ja dziś lecę sprawdzić betę moich bliźniąt![]()
Trzymamy. Daj znać. Wiesz jaka masz betę aktualnie? Albo kiedy owu?Powodzenia! Ja mam dzisiaj pierwszą wizytę u lekarza, trzymajcie kciuki!
Beta z wczoraj 1313Trzymamy. Daj znać. Wiesz jaka masz betę aktualnie? Albo kiedy owu?
oo to bardzo podobnie ja przed wczoraj miałam 1220. Daj znać co tam na USGBeta z wczoraj 1313![]()
Trzymam kciuki.Beta z wczoraj 1313![]()