reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🎉🎊 🌞 Sierpniowe kreski 🌞 🎊🎉

Jestem po. Idziemy długim protokołem, bo bardzo się naszemu lekarzowi nie podoba mój estradiol 😔 musimy całkiem wyciszyc jajniki przed stymulacją. Do 20 września antykoncepcja, 20 września zastrzyk, badanie estradiolu i dopiero jak wynik będzie poniżej 20 to stymulacja.

Ale wszystkie wątpliwości mi minęły, kocham tego człowieka za to jak wszystko tłumaczy ❤️
Zawsze miałaś wysoki?

reklama
mamy, chociaż jest mi bardzo przykro, że przez za wysoki estradiol będzie to tyle trwało 😔 jestem już tragicznie zmęczona czekaniem, nieustannie czekam od lutego 😔
Przytulam mocno i pocieszę tylko, że czas pędzi jak szalony. Za chwilę będzie wrzesień ❤️ Do mnie mieli dziś zadzwonić jak idzie stymulacja u dawczyni i oczywiście cały dzień cisza i już mam paranoję, że może coś nie tak 😣 A tak liczyłam na wrześniowe testowanie 😞

Mam dzisiaj rozkmine suplową. Biorę puerię uno i w sumie chciałam zrobić już zapas na kolejny miesiąc ale zaczęłam się zastanawiać czy nie kupić czegoś innego np yango pregna step 1. Porównywała któraś z Was może składy innych supli? Czy najlepiej pozostać przy pueri? 🤔
Ja polecam feminovit. Ma dobry skład i jest w przystępnej cenie 😊

Dodam, że mam pcos i lekarz zalecił rok starań + ovarin (lub inofrm itp) a później ewentualnie stymulację. Czy myślicie że ovarin to dobry wybór? Czy są jakieś różnice w skuteczności tych preparatów? Ovarin wygrał ze względu na wygodę - tabletki ;)
Ja piję inofem. Skusiłam się na dwa cykle na ovarin i w sumie trochę żałuję, bo przeczytałam skład a tam nie ma nawet porządnie myo inozytolu. I mimo że wyfmgodna forma tabletki to wróciłam do proszku.

reklama
Do góry