Avy
Fanka BB :)
Jak Ty mnie dobrze znaszBo już się poznałam na Tobie![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak Ty mnie dobrze znaszBo już się poznałam na Tobie![]()
Wybierz się na monitoring. Po stracie lubi być cykl bezowulacyjny.No właśnie kreska testowa nie była mocniejsza od kontrolnej, a teraz to już prawie nic nie widać.raczej wątpliwe żeby po samoistnym poronieniu mieć od razu po 7 dniowym krwawieniu owulacje.wiem że to tylko papierek ,ale zawsze można się nim poratować, a nóż akurat coś pokaże.mozna powiedzieć że to dopiero początek starań,sex był zawsze wtedy kiedy się miało ochotę, jakoś z kalendarza zawsze trafilalismy niby na owulacje ale nic nigdy z tego nie było.podchodzilismy z mężem co ma być to będzie,teraz po stracie mam większe parcie na starania.
zobaczę, jak ten cykl wogole będzie wyglądał,śluz, testy owu ,pomierzę temperature tym termometrem...jak będzie do duży to w przyszłym cyklu zadzwonię do mojego gina pogadać, żeby sprawdzić wszystko itd...wiem że po cc mam duże zrosty,trochę w środku poprzestawiane,ale zapomniałam zapytać czy to może mieć jakiś wpływ właśnie na poronienie czy ogólnie trudności z zajściemWybierz się na monitoring. Po stracie lubią być cykle bezowulacyjne.
Mierzenie zwykły termometrem nie ma sensu. Nie da się nic mądrego powiedzieć z wykresu który nie pokazuje temperatury do dwóch kresek po przecinku.zobaczę, jak ten cykl wogole będzie wyglądał,śluz, testy owu ,pomierzę temperature tym termometrem...jak będzie do duży to w przyszłym cyklu zadzwonię do mojego gina pogadać, żeby sprawdzić wszystko itd...wiem że po cc mam duże zrosty,trochę w środku poprzestawiane,ale zapomniałam zapytać czy to może mieć jakiś wpływ właśnie na poronienie czy ogólnie trudności z zajściem
Oczywiście, że to ma wpływ....zobaczę, jak ten cykl wogole będzie wyglądał,śluz, testy owu ,pomierzę temperature tym termometrem...jak będzie do duży to w przyszłym cyklu zadzwonię do mojego gina pogadać, żeby sprawdzić wszystko itd...wiem że po cc mam duże zrosty,trochę w środku poprzestawiane,ale zapomniałam zapytać czy to może mieć jakiś wpływ właśnie na poronienie czy ogólnie trudności z zajściem
Gratulacje !Mam wyniki![]()
Mam umówiona wizytę w Luxmedzie (jeśli chcesz namiary to mogę dać na priv) do babeczki do której chodzi Ascarlett, ale dopiero po moim urlopie więc wtedy już coś powinno być widać.@Brownie1992 a czy Ty przypadkiem nie miałaś wizyty ciążowej umówionej juz? #afirmacja?uda Ci się juz coś na niej zobaczyć czy przekładasz na po urlopie?
zaraz obczaje chyba kalendarz i zarezerwuje sobie coś na październik tak jak Ty…. Bo przecież w tym cyklu po drożności tez zajdę!
![]()