nudella
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I tyle z relacji? Co kupiłaś i mu pokazałaś? Domyślił się ze wczoraj Cię wiózł na betę?Powiedziałam, powiedziałam
Łezka się zakręciła![]()
Wyślę Ci na priv bo nie chce zdominować swoją osobą wątkuI tyle z relacji? Co kupiłaś i mu pokazałaś? Domyślił się ze wczoraj Cię wiózł na betę?przeczuwał coś?
Ah racja! Przepraszam!Wyślę Ci na priv bo nie chce zdominować swoją osobą wątku
Jeszcze nie zapomniałam jak to jest być staraczką![]()
Gratulacje! Teraz tylko nuda i relaks przez 9 msc.Mam
zrobiłam jeszcze proga: 58,60 ng/ml![]()
Też poproszę, lubię takie historieWyślę Ci na priv bo nie chce zdominować swoją osobą wątku
Jeszcze nie zapomniałam jak to jest być staraczką![]()
Co to w ogóle za komentarze z dupy?!?! Mega nieprofesjonalne. Nie umniejszając Twojej delikatności i anielskości oczywiścieJeszcze mi powiedział, że wyglądam jak mały, delikatny aniołek i w życiu nie uwierzyłby, że mam 23 lata, bo według niego 14 XD nazwał moją macicę zgrabną a jajniki małymi, poza tym nic nie powiedział. Ale jestem jeszcze umówiona do dwóch innych na inne terminy, w tym jedna pani prywatnie.
Ale chciałam cytologię tylko zrobić, więc chociaż tyle z tego wyszło
A Ty co dobrego dziś jesz? Trzeba sobie poszaleć, zanim mdłości Człowieka powaląAle dobra pasionka![]()