U mnie na wynikach morfologii nawet nie ma czegoś takiegou mnie norma przekroczona dwukrotnie, ale lekarz widział i nic nie zwrócił uwagi.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie na wynikach morfologii nawet nie ma czegoś takiegou mnie norma przekroczona dwukrotnie, ale lekarz widział i nic nie zwrócił uwagi.
To jest chyba osobne badanie, nie wchodzące w morfologię. Przynajmniej tak mam zaznaczone osobno u siebie.U mnie na wynikach morfologii nawet nie ma czegoś takiego![]()
Ja mam 102 na czczo i dopiero dostałam skierowanie na krzywą.Ale ja prawie wcale słodkiego nie jem bo teraz to mam odrzut.Nawet w soku pomarańczowym słodka nuta mi przeszkadzato bardzo mnie to zmartwiło... Od jutra dieta z niskim IG. Bardzo nie chciałam cukrzycy. Boje się jej bardzo.![]()
Miałam straszne problemy z TSH w poprzedniej ciąży a teraz właśnie sobie porównałam ,że na początku lipca miałam 3,180 a teraz pod koniec sierpnia już 2,380 więc chyba mi się uspokoiła ta tarczyca ,albo jeszcze podpinam to do płci malucha.Mam syna to może teraz będzie córciaTo jest chyba osobne badanie, nie wchodzące w morfologię. Przynajmniej tak mam zaznaczone osobno u siebie.
Czekam jak na szpilkach na swoją glukozę i to przeklęte tsh
a TSH ma coś wspólnego z płcią?Miałam straszne problemy z TSH w poprzedniej ciąży a teraz właśnie sobie porównałam ,że na początku lipca miałam 3,180 a teraz pod koniec sierpnia już 2,380 więc chyba mi się uspokoiła ta tarczyca ,albo jeszcze podpinam to do płci malucha.Mam syna to może teraz będzie córcia![]()
to było osobno zlecane.U mnie na wynikach morfologii nawet nie ma czegoś takiego![]()
Aha oki rozumiemto było osobno zlecane.
Pewnie nie ma ale ja ogólnie tak sama sobie analizuję różnice między moimi ciążami bo ja bardzo wyczekuję dziewczynki i może tak się trochę łudzę ,ale cóża TSH ma coś wspólnego z płcią?
Ja mam nadzieję że sama dieta ogarnę ten cukier. Myślicie że jest to możliwe?
to bardzo mnie to zmartwiło... Od jutra dieta z niskim IG. Bardzo nie chciałam cukrzycy. Boje się jej bardzo.![]()