reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamuśki wracają do pracy

No coś Ty mysia... ja po ogólniaku dałam radę, a budownictwo ogólne mialam przez 4 lata, do tego konstrukcje budowlane ze statyką i mechaniką budowli, matma z całkami różniczkami, geometria wykreślna i inne takie... ważne żeby robić to co się chce i nic na siłę :)

no to chyba na studia jeszcze pode....heheh :tak::tak:

reklama
Mysia ja po ogólniaku poszłam na Budownictwo - Konstrukcje przemysłowe:tak:
I było wiele takich osób jak ja, po ogólniaku. Po technikum jest łatwiej tylko przez pierwszy rok, dwa a potem i tak wchodza przedmioty branżowe, których nie ma w budowlance.
Jest jeden warunek - trzeba być dobrym z matmy, bo większość przedmiotów opiera się o obliczenia... no i mieć wyobraźnię przestrzenną.
I stalowe nerwy - jak chce się pracować w wykonastwie przemysłowym, bo czasem trzeba podjąć szybką, ryzykowną decyzję.

U mnie w sobote byl luz, a od poniedzialku. Zapieprz....:wściekła/y:

tysiac klientow, milion papierkow, i sto niespodziewajek:wściekła/y:

wczoraj to nawet siku nie zdazylam zrobic:-( jeszcze tylko dzis i weekendzik w Gdansku:tak:

A budowlanka to zupelnie nie dla mnie:no:

Mysia ja po ogólniaku poszłam na Budownictwo - Konstrukcje przemysłowe:tak:
I było wiele takich osób jak ja, po ogólniaku. Po technikum jest łatwiej tylko przez pierwszy rok, dwa a potem i tak wchodza przedmioty branżowe, których nie ma w budowlance.
Jest jeden warunek - trzeba być dobrym z matmy, bo większość przedmiotów opiera się o obliczenia... no i mieć wyobraźnię przestrzenną.
I stalowe nerwy - jak chce się pracować w wykonastwie przemysłowym, bo czasem trzeba podjąć szybką, ryzykowną decyzję.
No to zaraz będę sobie w brodę pluć...każdy mnie straszył, zę sobie nie poradzę po ogólniaku, a ja głupia owieczka posłuchałam...
Matma to był mój konik...w ogóle jestem bardziej ścisła....:-D:-D

No to zaraz będę sobie w brodę pluć...każdy mnie straszył, zę sobie nie poradzę po ogólniaku, a ja głupia owieczka posłuchałam...
Matma to był mój konik...w ogóle jestem bardziej ścisła....:-D:-D

Mysia nic straconego:tak: Zawsze jeszcze możesz wybrać się na Budownictwo:-)

a ja dzisiaj nie idę bo mam jeszcze urlop :-D:-D:-D i zaraz śmigam z małą na dwór bo w Gdańsku cudna pogoda :-D:-D:tak::tak:

Ratuuunku.... po prawie 2 tygodniach zwolnienia TAK OKROPNIE NIE CHCE mi się nic robić, że masakra..... siedzę tu dziś od rana i udaję, że pracuję :baffled:

u mnie w robocie ostatnio bardzo ciężko, nie dość że sekretarki nie ma od 4 czerwca (najpier ślub, a teraz chorobowe, a potem ma urlop) więc w czerwcu będzie 3 dni :baffled: musimy jakoś ją zastępować, poza tym szef sobie wymyślił, żebym zorganizoała nowy dział call center napierw jakieś firmy które się tym zajmują i mu przedstawić jak to wygląda kasowo. Wogóle mnie to nie kręci a on znowu dał coś mi, porażka, jakby mało osób było w firmie (ok. 100). Już nawet do niego nie chodzę żeby o mnie zapomniał a tu nic, jak jakaś lipa to mnie woła :baffled:

reklama
hmm toja bede troche inna i powiem że lubie swoja prace i lubie do niej chodzic, ale to chyba dlatego że spedzam w niej mało czasu:-) ale od lipca zaczynam prowadzic wlasna działalnosc gospodarczą i zapewne bedę wiecej czasu pracowac:tak:
skorzystałam z dotacji z UP na działalnosc i zaczynam:)boję sie ale mam nadzieje że sie uda;-)

Do góry