Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

ledwo co się rozkręciłam w pracy i już musiałam zmykać,bo musiałam z Maciusiem jechać na pogotowie

i chyba zaraz zmykam spać 
To moje klimaty zawodowerany jak się wkurzyłam dzisiaj....
w końcu się zebrałam i zaczęłam roznosić cv, no i na pierwszy rzut idę sobie do centrum pomocy rodzinie a facet do mnie prawie z płaczem: "no czemu się pani w tamtym roku nie zgłosiła?" wrrrrrr
pół roku szukali psychologa i w końcu zatrudnili pracownika socjalnego no jak pech to pech... ale facet powiedział że będzie się bardzo starał jeszcze w tym roku utworzyć etat
fajnie by było, super się z nim gadało i bardzo mi odpowiada to czym się tam zajmują...

Ja też padam z nóg. Cały dzień na budowie - odbiór zbrojenia w fundamencie, protokoły, pomiary i upierdliwy inwestor
Marzy mi się ciepła kąpiel i wygodne łóżeczko.
A jutro powtórka z rozrywki![]()

Ja jestem pracownikiem socjalnym, ale nie chodzę w teren, zajmuję się całą papierkową i finansową robotą w obsłudze podopiecznych - od drukowania decyzji na podstawie wywiadu po sporządzanie list wypłat. Po wychowawczym wracam do swojej pracy, którą zresztą bardzo lubię:-)
Kasiad a co robisz dokładnie? znaczy robiłaś bo teraz chyba na wychowawczym jesteś jeszcze prawda? facet mówił że potrzebny im ktoś do zajmowania się problematyką rodzin zastępczych przede wszystkim, a i jeszcze do domu dziecka mi kazał jechać - no to się jutro przejadę![]()

...ale po liceum nie wyobrażałam sie na polibudzie w temacie budowlanym..