reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

reklama
Kurcze, w tym nie jestem zbyt dobra 😅😅

Ale! Słuchajcie, wczoraj ścięłam włosy. Znaczy mąż mi ściął 😁😁 Poszło jakieś 10-12cm całkowicie zniszczonych włosów. Chcę zacząć je zapuszczać, macie może jakieś swoje pro-tipy? Mam już całą listę zakupów jeśli chodzi o wcierki/boostery itd, ale aą w ogóle jakieś suple które można brać w ewentualnej ciąży? Kiedyś brałam vitapil, ale on nie jest dla ciężarnych więc jak zobaczyłam 2 kreski to odstawiłam i już do niego nie wróciłam.

@Haynee86 Melduj się z wynikiem testu!
Ja pierdzielę! Sporo obcięłaś! Mąż fryzjer? ;)

Ja pro-tipów nie mam, bo generalnie mam wywalone, nie mam na nic czasu. Nawet nie farbuję, bo nie miałabym czasu farbować odrostów 🤣 Ale! Kiedyś któraś z dziewczyn podrzuciła mi taki link Link do: ZRÓB TEST i poznaj swoją porowatość . W zależności od tego jakie włosy są należy dobierać kosmetyki. W ogóle podobno kosmetyki z tej firmy są fajne, ale jeszcze nie testowałam.

Te luźne wątki siłą rzeczy też często dotyczyły 💩.
Kocham Was 🤣
Wink Bu GIF by Buuuilustraciones

Ja mam włosy tak do połowy pleców, kiedyś były dłuższe, teraz rosną do pewnego momentu i dalej nie chcą. Końcówki (10-15xm) obcinam jak jestem u rodziców. Farbę nakładał partner, ale wkurzały mnie odrosty i przestałam. Teraz mam ombre😅 czy jak to się tam zwie. U fryzjera niegdy nie byłam. Kiedyś łykałam skrzyp w tabletkach, a tak to stosuje po myciu jakąś odżywkę żeby łatwiej było rozczesać

Ja mam włosy tak do połowy pleców, kiedyś były dłuższe, teraz rosną do pewnego momentu i dalej nie chcą. Końcówki (10-15xm) obcinam jak jestem u rodziców. Farbę nakładał partner, ale wkurzały mnie odrosty i przestałam. Teraz mam ombre😅 czy jak to się tam zwie. U fryzjera niegdy nie byłam. Kiedyś łykałam skrzyp w tabletkach, a tak to stosuje po myciu jakąś odżywkę żeby łatwiej było rozczesać
Ja też mam takie ombre 🤣 strasznie nie chce mi się chodzić do fryzjera, to farbowałam włosy co pół roku i w końcu przestałam 😅teraz mam 2/3 naturalnych, a resztę farbowanych. A że mam kręcone, to nawet nie rzucą się to w oczy (przynajmniej w moje nie 🤪).

Mikołajkowy też spoko, fajnie można ograć temat powiedzenia drugiej połowce :) trzymam kciukasy!
Ja podziwiam Was, że czekacie z takimi nowinami - jak pierwszy raz zobaczyłam dwie kreski, to od razy wybiegłam z łazienki i mojemu pokazałam jak był w trakcie calla (plusy home office). Teraz jak robię testy, to czekam aż wyjdę z łazienki, żeby od razu wiedzieć

Ja pierdzielę! Sporo obcięłaś! Mąż fryzjer? ;)

Ja pro-tipów nie mam, bo generalnie mam wywalone, nie mam na nic czasu. Nawet nie farbuję, bo nie miałabym czasu farbować odrostów 🤣 Ale! Kiedyś któraś z dziewczyn podrzuciła mi taki link Link do: ZRÓB TEST i poznaj swoją porowatość . W zależności od tego jakie włosy są należy dobierać kosmetyki. W ogóle podobno kosmetyki z tej firmy są fajne, ale jeszcze nie testowałam.
Nie fryzjer, ale on "ogarnia" moje włosy a ja jego :D Nauczyliśmy się wszystkiego z programów typu "ostre cięcie" i youtube'a 😄

Właśnie robiłam dzisiaj ten test! Wyszły mi średniopory +. Ale nadal ni cholery nie wiem co to oznacza i jakie kosmetyki wybrać 🤣🤣 Chyba będę po prostu stosować metodę prób i błędów.

Mam na liście wcierkę z tej firmy. Ponoć działa cuda, już wiele świetnych opinii o niej czytałam. Zobaczymy czy na mnie też tak dobrze podziała 😃

Ja byłam raz u fryzjerki. Jak szłam do komunii to robiła mi fryzurę 😂 Nawet na własny ślub sama się ufarbowałam i uczesałam 😉

Ale długość włosów... Szok! Zazdroszczę! Ja nigdy nie miałam dłuższych niż do łopatek, bo jestem uzależniona od farbowania i rozjaśniania więc są zniszczone masakrycznie. Właśnie stąd mój pomysł na ścięcie większości i zapuszczanie od nowa.

Hej dziewczyny!
Wczoraj się czułam jak ta wasza 💩 z gifów 😂 cały dzień mi było słabo, niedobrze, do tego bolała mnie głową (zawsze przy 2 i 3 dniu okresu łeb mnie nawala jakby miał wybuchnac). Dziś już jest ok, za to jutro mija tydzień od wyrwania dolnej osemki a mnie dalej to miejsce boli i wydaje się być napuchniete. Boję się, że zrobił mi się suchodol zębowy 🫠 Jutro przejdę się do dentysty by zobaczyła co tam się dzieje. Mam do końca tygodnia urlop, więc skorzystam 😂 Może na miasto pojadę i od razy prezenty kupię.
Niemaz też ma jutro i pojutrze urlop więc korzystając z przedszkola i dziecka w placówce wyrwę go na przedurodzinowa randkę 😂 Bo w sobotę stuka mu 36 lat 🙈
Spokojnego dnia! I smacznej kawusi 😁

reklama
Do góry