Kejcik
Fanka BB :)
o to samo chciałam zapytać ale myślałam, że może coś przeoczyłamA masz 100% pewności, że 7 dpo?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
o to samo chciałam zapytać ale myślałam, że może coś przeoczyłamA masz 100% pewności, że 7 dpo?
Weź się nie łam. Progesteron osiąga wartość maksymalną w 7-8dpo i on potrafi dość szybko się zmieniać. Ważne, że owu była. Może gdybyś zrobiła wynik np. 12h później to byłoby znacznie więcej.Mój progesteron 7dpo 6,87ng/ml.![]()
ja też nie przepadam za sernikiem a Stary uwielbia i moja mama mu piecze przy okazji każdej wizytyKruche ciasto z malinami brzmi mega
Za sernikami niestety, ale nie przepadam, mąż by zeżarł je wszystkie![]()
A co mówił Twój gin nt niskiego proga?Wiesz co, przy okazji drożności lekarz mówił, że owulacja powinna być za 4 dni. Pokryło się to z owulakami. Potwierdzenia w usg czy rzeczywiście tak było nie mam.
proszę bardzo
Ja nigdy nie wyłapałam poziomu większego niż 11. Ile razy bym nie badała. A w ogóle to wysokość proga = jakości owulacji? Jak myślisz?Weź się nie łam. Progesteron osiąga wartość maksymalną w 7-8dpo i on potrafi dość szybko się zmieniać. Ważne, że owu była. Może gdybyś zrobiła wynik np. 12h później to byłoby znacznie więcej.