Nie , jeszcze nie . Wszystko zaczęło się dziać na dniach . Nie wiem czy mam siłę na kontrolowanie betyA kontrolowałaś betę?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie , jeszcze nie . Wszystko zaczęło się dziać na dniach . Nie wiem czy mam siłę na kontrolowanie betyA kontrolowałaś betę?
Mam nadzieję że będzie u Ciebie dobrze.Nie , jeszcze nie . Wszystko zaczęło się dziać na dniach . Nie wiem czy mam siłę na kontrolowanie betyżyje nadzieją że krwawienia ustaną i będzie dobrze...
Nie zgodzę się. Dzięki kontroli dowiedziałam się że moja ciąża przestała się rozwijać (beta zaczęła spadać). Nie wyobrażam sobie gdybym miała to usłyszeć od lekarza dopiero po tygodniu na wizycie. Wiadomo, w późniejszym etapie beta nie rośnie tak szybko, jednak spadek przed 10 tygodniem to jest jednoznaczny sygnał, że ok nie jest.Kontrolowanie bety na tym etapie nic już nie da. Skoro ciąża jest uwidoczniona na USG, to tylko zostaje podglądać kropka.
Według mnie zmieniło. Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Każdy ma prawo ocenić to inaczejA czy to coś zmieniło? Bo moim zdaniem nic.
Jestem tego samego zdania co @Żołna. W tego typu przypadkach, gdy coś jest nie tak, beta przyspiesza diagnostykę, a i najczęściej lekarze sami ją zlecają do zrobienia z przyrostami, gdy z USG wynika, że cos się dzieje.A czy to coś zmieniło? Bo moim zdaniem nic.
Oczywiście. I dlatego dzielimy się tu swoimi doświadczeniami i przemyśleniami.Według mnie zmieniło. Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Każdy ma prawo ocenić to inaczej![]()