reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

reklama
Czekam na okres i zaczynam stymulację do ivf. Zobaczymy, czy uda się coś wyhodować 😜
French Fries Love GIF by Kochstrasse™

Dziewczyny miałam USG. Moja trauma się kończy, jutro wychodzę do domu. Macica pusta 😢
Z jednej strony bardzo smutni, a z drugiej to dobre wieści. Głowę będziesz mieć choć trochę spokojniejszą i nie będziesz się zastanawiać - co w domu? Jak sobie radzą? Itp.
Teraz tylko żeby wszystko powoli wróciło na właściwe tory. Trzymaj się ❤️

Urzekła mnie jego empatyczność i holistyczne podejście. Cieszę się, że trafiłaś na takiego lekarza.
Ja mam inny problem, ale jak poszłam do lekarza specjalizującego się w poronieniach nawykowych to po wizycie mam do dzisiaj traumę a płakałam dwa dni po wizycie. Nie wróciłam i prawdopodobnie nie wrócę do niego. (Nie mówię nigdy, bo nigdy nie mów nigdy :))
Tak, to jego holistyczne podejście mi zainponowało,.zobaczymy co realnie z tego wyjdzie😬
Przykro mi, że trafiłaś na idiotę...nazywamy rzeczy po imieniu...

Czekam na okres i zaczynam stymulację do ivf. Zobaczymy, czy uda się coś wyhodować 😜
Bardzo Cię wspieram 🤞🤗
Ja też myślę o drożności o tej stymulacji 2- 3.miesięcy A potem chce iść w tym samym kierunku, jeśli się nie uda to nie wiem- w sumie każdy lekarz mi mówi, że jestem napalona i wybieram bardzo w przyszłość to chyba już takie typowe u mnie, niepoprawna marzycielka😬
Dzisiaj lekarz poruszył temat in vitro to mimo że mam słabe pojęcie, bo zero styczności potrafiłam z nim dyskutować,i przewidywać co badać jak nie wyjdzie- albo zboczenie forum albo moja osobista namolność🤦‍♀zawsze.się na tym łapię do przodu staram się być- niestety.
Bardzo trzymam kciuki za Ciebie, miałaś swoje owulki dobre przed symulacją do iv?

Niee, nie powiedział mi dokładnego czasu owulki, zapytał kiedy miałam pozytywny test owu powiedziałam kiedy, i powiedział, że nie kłamią mnie testy. Tymbardziej nie mogę ogarnąć, że mam jakiś rodzaj pco , skoro cykle regularne, owulacje są potwierdzone, obraz usg normalny- nigdy nie przypuszczałam. Wg innych ginów amh spoko, a ten mówił że wysokie 🙈
Czytam szukam po wizycie opadły emocje i układam wszystko co mi powiedział, ale najważniejsze, że mam plan na najbliższe 3 4 miechy- to mnie trzyma przed walnięciem starań i odpoczynkiem chociaż na chwilę, mąż mi dzisiaj powiedział, że już ma dość,.że nic nie idzie jak ma iść. Powiedziałam mu, że też mam dość ale może jeszcze chwilę wytrzymamy. Dziś w drodze do lekarzy wspominaliśmy jak beztrosko i fajnie było w czasach, kiedy się" niestaraliśmy" w czasach, kiedy życie toczyło się swoim torem🫠
Zachciało nam się a teraz ból i cierpienie- życie jest okrutne🥲
Mój mąż ma częściej dołki niż ja. Z jednej strony tęskni za starym życiem, a jak nie miałam owulaków w półce, to pytał dlaczego ich nie ma. Sama też zaliczam spadki formy, a później jestem pełna optymizmu i tak w kółko 🤷🏻‍♀️ Ty masz teraz nowy plan i życzę Ci by przyniósł zamierzony cel 🤞🏻❤️ wygląda obiecująco 😍

reklama
Ja mam skierowanie na prolaktynę i witaminę d, wypadało by iść w poniedziałek lub wtorek. Ciekawa jestem do której tam pobierają. Panie w punkcie chyba za kare tam pracują.

Do góry