reklama
Avy
Fanka BB :)
Avy
My mamy teraz jakiś kryzys emocjonalny. W sumie chyba On bardziej niż ja. Ale warto dać sobie wtedy czas na oddech, bo nasze zdrowie psychiczne jest mega ważne.Nie wiem czy jest tu osoba, która nie miałaby górek i dołków w staraniach. Jedni szybciej, inni później.
Po moim PŻ (czyt. peżot ->partner życiowy) nie wiele widać. Po porozumieniu było widać emocje, a tak to poker face.
amusedxxx
Moderator
tez potrzebuje ta informacjeGdzie to kupić?![]()
![]()
![]()

Trzymam kciukiZostał mi jeden test, to stwierdziłam, że zrobię go jutrowięc albo będzie biel, albo ładna kreseczka

Nie. U nas wszystko ładnie poza aglutynacją pierwszego stopnia. Mój facet nie odżywia się najlepiej,nie uprawia sportu, w sumie morfologia nie za duża bo 5%, do tego covid, gorączki więc faszeruję go suplamiNooo nieźle
To ja naliczyłam 15ale to dlatego, że mamy fertilman.
Wybacz jeśli pisałaś, ale u Was wyszły jakieś złe wyniki badań?

Będzie dobrze... Z dnia na dzień będzie lepiejDziewczyny miałam USG. Moja trauma się kończy, jutro wychodzę do domu. Macica pusta![]()

Brakuje mi takiej zimyJa codziennie godzinka spacerkiem po lesie.
A to zdjęcie ze spaceru zrobione przez wujka, małopolska w drodze na PoliceZobacz załącznik 1584479

Avy
Ja mam jeszcze letnie oponyJa codziennie godzinka spacerkiem po lesie.
A to zdjęcie ze spaceru zrobione przez wujka, małopolska w drodze na PoliceZobacz załącznik 1584479
Lwica1410
Bolilol
ja mam całoroczne, dzisiaj czytałam o śniegu w górach z przerażeniemJa mam jeszcze letnie opony![]()

Bolilol
@anyżowe_love ważne, że jesteście zadowoleni z wizyty - oby to był TEN lekarz 

reklama
Lwica1410
Opony zimowe powinno się założyć gdy temperatura spada poniżej 7 stopni. Nie koniecznie musi być śnieg.Ja mam jeszcze letnie opony![]()