ZazdroszczęMadera jest piękna! Jest zielono, są i góry (które kocham!) i woda) przed urlopem sprawdzałam pogodę i miało być ok. 15 stopni, a jest 25
i mam głównie ciepłe ubrania
dzisiaj płyniemy pooglądać delfiny i wieloryby, a później jedziemy połazić po górach. Chociaż teraz to nastawiany się na proste szlaki
![]()
reklama
wrobelmm
Fanka BB :)
Zazdroszczę! Ja również kocham i góry i wodęMadera jest piękna! Jest zielono, są i góry (które kocham!) i woda) przed urlopem sprawdzałam pogodę i miało być ok. 15 stopni, a jest 25
i mam głównie ciepłe ubrania
dzisiaj płyniemy pooglądać delfiny i wieloryby, a później jedziemy połazić po górach. Chociaż teraz to nastawiany się na proste szlaki
![]()

Kitsune
Moderator
Piękna krecha! Gratuluję!!!!To ja melduje, że @ nie przyszła, a test wygląda tak. Chyba ciążale glowa mi cały czas mówi, żeby sie nie cieszyć, bo już dwa razy się nie udało, no zobaczymy jak tym razem. Mój entuzjazm w skali 0-10, jest na razie na mocnej dwójce
jeśli nie macie nic przeciwko, to ja tu jeszcze z Wami zostanę
![]()
jagna_jadzia
Nie zauważyłam jak byłamZazdroszczęKiedyś chciałam się tam wybrac ale naczytałam się dużo o insektach, jest z tym duży problem?

Aksamitka28
Aaaa jaki piękny test !!!To ja melduje, że @ nie przyszła, a test wygląda tak. Chyba ciążale glowa mi cały czas mówi, żeby sie nie cieszyć, bo już dwa razy się nie udało, no zobaczymy jak tym razem. Mój entuzjazm w skali 0-10, jest na razie na mocnej dwójce
jeśli nie macie nic przeciwko, to ja tu jeszcze z Wami zostanę
![]()

Anelili
Nie, jedyne jakie widzę, to komary, a tak to spokojZazdroszczęKiedyś chciałam się tam wybrac ale naczytałam się dużo o insektach, jest z tym duży problem?

Załączniki
Kitsune
Moderator
No jooo. Jak się można spodziewać białoKitsune a Ty czasem nie sikała na patyk dziś![]()

amusedxxx
Moderator
Poproszę o kopa w tyłek
Rozważamy z małżem kupno biletów na bal sylwestrowy do jednej z naszych ulubionych restauracji. Będzie pyszne jedzenie, winko. A ja mam z tylu głowy myśli, że co jeśli będę w ciąży, będą nudności mnie męczyć na pewno, za dużo przez to nie pojem, szampana nawet nie wypije i w ogóle pewnie o 22 już będę zmęczona i chciała iść do domu
bo przecież jak dwa lata ciąży nie było, to teraz się nagle magicznie pojawi od razu xD

reklama
amusedxxx
Moderator
Jeszcze jest czas na dwie kreskiNo jooo. Jak się można spodziewać biało![]()