Kosinka94
Moderator
O tak, nie ma nic gorszego niż stać na drodze. Zwiedzić trochęWypadek jest droga zamknięta , ale jedziemy objazdem, trochę dalej ale zawsze to w ruchu![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O tak, nie ma nic gorszego niż stać na drodze. Zwiedzić trochęWypadek jest droga zamknięta , ale jedziemy objazdem, trochę dalej ale zawsze to w ruchu![]()
Czekam od 6 ranoPrzepraszam, dziś odpadam. Ale za Ciebie trzyma kciukija zrobię rano, podejrzewam że nawet bardzo wcześnie rano
![]()
Dziewczyny my z jednego pikuPrzepraszam, dziś odpadam. Ale za Ciebie trzyma kciukija zrobię rano, podejrzewam że nawet bardzo wcześnie rano
![]()
Mają mój adres w papierach nie musiałam nic mówić xda powiedziałaś jaką trasę musiałaś zrobić przez ich błąd? ja bym bez kitu wspomniała i spóbowała coś ugrać. Ake ja to w ogóle cebula jestem ostatnio, o wszystko się kłócę![]()
Hmm ... Mi w szpitalu powiedzieli, że płeć mogę ustalić sobie sama prywatnie, jak nie to będzie nieokreślona.Płeć ustala mi szpital. W sensie oni wysłali do labu. Mają dać znać, tak myślę. Mają 10 dni na badanie, odkąd próbki trafią do laboratorium.
Tutaj akurat robiłam badanie na trombofilię![]()
Oooo to ciekawe. Mi w szpitalu kazali to robić na własną rękę. Ile bólu kosztuje wiezienie przez połowę miasta w plastikowym pojemniczku szczątków własnego dziecka wie tylko ta, która musiała to robić...Płeć ustala mi szpital. W sensie oni wysłali do labu. Mają dać znać, tak myślę. Mają 10 dni na badanie, odkąd próbki trafią do laboratorium.
Tutaj akurat robiłam badanie na trombofilię![]()
Chyba nic nadzwyczajnego, u mnie ta owulacja potrafi być od 13 do 24 dnia cyklu nawet... uj wie od czego to zależy.Dziewczyny ja nie wiem chyba była owulacja. C**** wie zła jestem i temperatura i testy spadły.. dziś specjalnie prawie nic nie piłam i co jajco![]()