Kitsune
Moderator
Nie jest. Mam napisane, że to usługa spoza mojego pakietu w ogóle. Nawet mnie nie poinformowała.Może tej babie się pomyliło i ten co zaznaczyła jest na skierowanie?
Lecę do ALABu.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie jest. Mam napisane, że to usługa spoza mojego pakietu w ogóle. Nawet mnie nie poinformowała.Może tej babie się pomyliło i ten co zaznaczyła jest na skierowanie?
Ale cyrkNie jest. Mam napisane, że to usługa spoza mojego pakietu w ogóle. Nawet mnie nie poinformowała.
Lecę do ALABu.
Ja pierdole brak mi słów na to. W życiu ale to w życiu się nie spotkałam z tym, żeby zwykły próg na skierowanie byłNie jest. Mam napisane, że to usługa spoza mojego pakietu w ogóle. Nawet mnie nie poinformowała.
Lecę do ALABu.
Żadnego skierowania nie miałam. Chciałam go zrobić tak po prostu, odpłatnieMoże chodzi o to, że Kitsune miała skierowanie od położnej, która wpisała zły progesteron? O tym 17-oh mówiła mi wczoraj ginekolog, ale żeby zrobić go w 2-4dc.
To chyba ktoś mocno niekompetentny Ci się trafił...Żadnego skierowania nie miałam. Chciałam go zrobić tak po prostu, odpłatnie
Spokojnie. Wszystko będzie dobrze na pewnoJa już u lekarza czekam. Nie wiem czy nie zwymiotuje. W głowie mi się strasznie kręci. Żałuję że przyszłam sama![]()
Nie wiem, babka na infolinii mi powiedziała że nie mogą tego zamienić bo tamto jest na skierowanie... Czekam na telefon czy uda się odwołać to badanie które mi zaznaczyli i pójdę do alabu koło mnie najwyżej.