Jeju złośliwość rzeczy martwychPatrzcie, jakiego mam pecha w życiu:
Dzwoni dzisiaj do mnie Pani z gyncentrum (tam, gdzie szpital wysyłał materiał z poronienia). Podaje mi hasło, mówi, że plik został już wysłany na maila. Było to ok 8:30. Jak to oczywiście ja, odświeżam, odświeżam, nic. Po godzinie dzwonię, mówię, że plik nie dotarł i czy mogę prosić o powtórne wysłanie. Po czym pani mnie informuje, że mają awarię skrzynki i nie wiadomo, kiedy ją usunążadne maile od nich nie wychodzą, żadne do nich nie przychodzą. I że jak chce, to mogę sobie po te wyniki przyjechać osobiście
Z tego wszystkiego nie zapytałam, czy nie mogłaby mi tej płci podać przez telKurtyna
![]()
reklama
Lwica1410
Fanka BB :)
Właśnie dostałam ślinotoku na myśl o kwaśnych żelkach.O mamo, kocham kwaśne żelki - wczoraj podjadałam je synowi przyjaciółkiA próbowałaś maczać słone paluszki w kremie orzechowym - pistacjowym lub nutelli? Jeśli nie, koniecznie czas to nadrobić!
![]()
Sharley
Rany ale historia! Gratulacje i rosnijcie duziDziewczyny, u mnie bijące serduszkohistoria niesamowita, nie wierzyłam ze coś takiego może mi się przydarzyć. Z OM (liczyliśmy miesiączkę z 2.10) wychodzi 7 tydzień ale z pomiarow zarodka wychodzi początek 6 tygodnia. Owulacje musiałam mieć ok 20-22.10 dlatego jak robiłam test 29.10 to on nie wyszedł. To krwawienie - to po prostu musiało być jakieś krwawienie które się zdarza we wczesnej ciąży. Po drodze (jeśli pamiętacie moje wojaże) były jeszcze Clostilbegyt i drożność jajowodów
Na chwile obecna wszytsko wyglada OK
trzymajcie za nas kciuki bo do tej pory nie mogę w to uwierzyć. Żadne obliczenia nam się z lekarzem nie zgadzają, nie mamy pojecia kiedy to dziecko się poczęło. Termin zakres: miedzy 8 a 15 lipca 2024. Mam nadzieje ze spotkam Was jak najliczniej na grupie lipcowej. Czy któraś z Was bierze Clostilbegyt? Wykupiłam opakowanie na zaś
![]()
Ja 30.11 dowiem się czy dalej mam brać lamette czy wrócić na clo, to jak będziesz jeszcze go mieć do tego czasu to się odezwę
Lwica1410
Cudowne. Cały dzień czekałam co wyjdzie z tych zawirowań. Po takim szalonym początku, teraz już nudnych miesięcy życzęDziewczyny, u mnie bijące serduszkohistoria niesamowita, nie wierzyłam ze coś takiego może mi się przydarzyć. Z OM (liczyliśmy miesiączkę z 2.10) wychodzi 7 tydzień ale z pomiarow zarodka wychodzi początek 6 tygodnia. Owulacje musiałam mieć ok 20-22.10 dlatego jak robiłam test 29.10 to on nie wyszedł. To krwawienie - to po prostu musiało być jakieś krwawienie które się zdarza we wczesnej ciąży. Po drodze (jeśli pamiętacie moje wojaże) były jeszcze Clostilbegyt i drożność jajowodów
Na chwile obecna wszytsko wyglada OK
trzymajcie za nas kciuki bo do tej pory nie mogę w to uwierzyć. Żadne obliczenia nam się z lekarzem nie zgadzają, nie mamy pojecia kiedy to dziecko się poczęło. Termin zakres: miedzy 8 a 15 lipca 2024. Mam nadzieje ze spotkam Was jak najliczniej na grupie lipcowej. Czy któraś z Was bierze Clostilbegyt? Wykupiłam opakowanie na zaś
![]()
Avy
@Kosinka94 znalazłam idealny szalik dla Ciebie 
Załączniki
Kosinka94
Moderator
Avy
Raczej miałam na myśli dosłownieDosłownie i w przenośni![]()
Jestem na etapie szukania pierdółek na prezenty i tak jakoś samo się znalazło.
Mam nadzieję, że nie masz za złe takiego półżarciku
reklama
U
użytkowniczka 212
Gość
o to tak jak ja, ochleje się herby i ziółek na noc i potem zamiast spać kursuję do kibla kilka razyJa odkładam telefon i spróbuję zasnąćNie wiem co to będzie za noc, bo wypiłam 400ml melisy godzinę temu, także pewnie będę szczać 3x w nocy icy
Dobrej nocy wszystkim i podwójnych kreseczek życzę![]()