reklama

U 

użytkowniczka 212
Gość
aż za dobrzeZnacie to uczucie kiedy macie tyle roboty, że nie wiecie od czego zacząć więc nie robicie nic? To właśnie ja w tym momencie
babielato_
Fanka BB :)
O proszę! No mój współmałżonek ostatnio na wspominke żeby podał mi mleko do herbaty zrobił minę jak bym przynajmniej oświadczyła że chce soli do herbatySmak mojego dzieciństwaz dużym prawdopodobieństwem, że będę dzisiaj taką piłą. Bo narobiłaś mi smaka.
Kiedyś słyszałam, że Bawarka dobra na laktację. Ale nie wiem ile w tym prawdy, bo to mądrości z lat 80/90.

a on do mnie na pobudzanie laktacji chyba za wcześnie
 a on do mnie na pobudzanie laktacji chyba za wcześnieSharley
To ja!Znacie to uczucie kiedy macie tyle roboty, że nie wiecie od czego zacząć więc nie robicie nic? To właśnie ja w tym momencie
 najpierw stwierdziłam, że pójdę sobie zrobić kawę, przy okazji po drodze stwierdziłam że może podleje kwiatki i tak podchodzę do tego biurka jak do jeża
 najpierw stwierdziłam, że pójdę sobie zrobić kawę, przy okazji po drodze stwierdziłam że może podleje kwiatki i tak podchodzę do tego biurka jak do jeża  zawsze w takim momencie przypomina mi się ten mem:
 zawsze w takim momencie przypomina mi się ten mem:

babielato_
Oh nieePrawda, też o tym słyszałam
Nie przy lodówce! Na ciepło zeżarłam z chlebkiem prawilnie!
Nie rób smaka
Kitsune
Moderator
To ja właśnie mam tą pustynię do odkurzenia. Wolałabym się pouczyćTo ja!najpierw stwierdziłam, że pójdę sobie zrobić kawę, przy okazji po drodze stwierdziłam że może podleje kwiatki i tak podchodzę do tego biurka jak do jeża
zawsze w takim momencie przypomina mi się ten mem:Zobacz załącznik 1587249

Kitsune
Moderator
Ja nic nie mówię i nie namawiam, ale była pyszna.Oh niee
Nie rób smaka
Motylkowa!
U mnie wczoraj na usg małe pęcherzyki a wg tempki i pasków owulacja jak ta lala wczoraj/dzisiaj -.- przejdę się za tydzień na proga, bo coś czuję że jednak owulka była tylko przez tego mojego schowanego jajnika nie było widać pęcherzyka dominującego…. No nic. Idę kroić ananasa  i mam nadzieję że w następnym cyklu owulka będzie z drugiego jajnika i nie będzie wątpliwości co do owulki
 i mam nadzieję że w następnym cyklu owulka będzie z drugiego jajnika i nie będzie wątpliwości co do owulki 

Motylkowa!
.

Ostatnia edycja: 

reklama

Kosinka94
Moderator
Próbowałam i u mnie nie było poprawy. Najważniejsza była wolna głowa od wszystkiegoSmak mojego dzieciństwaz dużym prawdopodobieństwem, że będę dzisiaj taką piłą. Bo narobiłaś mi smaka.
Kiedyś słyszałam, że Bawarka dobra na laktację. Ale nie wiem ile w tym prawdy, bo to mądrości z lat 80/90.