Veraverrto
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
ohydna pogoda jestCzy u Was dzisiaj też tak pizga złem i na dodatek pada marznący deszcz przez co jest ślisko?
21 dc, 8dpo
Prawdopodobnie 5dpo było zagnieżdżenie
jak dla mnie owulacja była bardziej 13tego niż 15 tego
Wg mnie 13/14, czytałam że tuż po spadku następuje uwolnienie komórkiTeoretycznie owulacja jest między pikiem a skokiem temperatury. Czy się mylę?

Oby się spełniłoTo są emocje, ja jestem trochę pie r dolnięta. Wiecie co właśnie zrobiłam?
Umówiłam się na 4.01.2024 do ginekologa z myślą, że będzie to wizyta ciążowa 6+5

DziękiZazwyczaj właśnie owulacja jest w dzień spadku a później następuje wzrost temp bo wzrasta próg. Ale z tego co wyczytalam to było mierzone zwykłym termometrem

Ja tam na 2 foto coś widzę...Postanowiłam zrobić dochodzenie i szukam kresek testowychNie pytajcie
brakowało mi sikania
jednak potrzebuję owulaków, bo wtedy mam na co sikać pół cyklu
Jutro poszukiwań ciąg dalszyDzisiaj obecność kreski testowej potwierdzona

W sierpniu rodzisz i nie ma innej opcji ! Ostatecznie koniec lipcaDziewczyny, powtorzylam bete. Wiem, ze powinnam jutro, ale po tych dwoch pierwszych wynikach jestempo pachy. Wynik po poludniu. Kraze po domu bez sensu i przekladam rzeczy z miejsca na miejsce

u Ciebie bym powiedziala, że mogła być 19.11, bo 19.11 trochę za bardzo spadła ta temperatura - chyba, że wystąpiły jakieś czynniki, które zaburzyły badanie tego 19.11 i sztucznie obniżyły tempDzięki
U mnie to coś ciężkie noce ostatnio i wykres taki bylejaki. Może jednak tej owulacji nie było, skoro skoku nie ma za bardzo
Do spaNoo pogoda straszna. A ja chciałam męża zabrać gdzieś na przyszły weekend w ramach świętowania jego urodzin, tylko gdzie tu jechać w taka pogode xD

Ja też tam widzę jakieś cośJa tam na 2 foto coś widzę...
 nałożyłam sobie filtr, bo jak jest róż do naciąga ale szarego nie rusza
 nałożyłam sobie filtr, bo jak jest róż do naciąga ale szarego nie rusza 

ale to niemożliwe
 ale to niemożliwe  no nic
 no nic  będę szukać dalej
 będę szukać dalej  w najgorszym wypadku nie dam się oszukać żadnej testowej, bo poznam je wszystkie
 w najgorszym wypadku nie dam się oszukać żadnej testowej, bo poznam je wszystkie