babielato_
Fanka BB :)
Ja tak ledwo wytrzymuje już rok chodzę na całe bikiniO też myślałam nad tym zakupem. Czy to boli bardzo? Jak kiedyś byłam na laserze na pachy to ledwo wytrzymałam![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tak ledwo wytrzymuje już rok chodzę na całe bikiniO też myślałam nad tym zakupem. Czy to boli bardzo? Jak kiedyś byłam na laserze na pachy to ledwo wytrzymałam![]()
No pierwszy raz nie widzę!!Dzisiaj znalazłam kropkę nienawiścipierwszy raz widzę kropkę na teście
![]()
Ja też nie widzęNo pierwszy raz nie widzę!!![]()
Jak najbardziej, że może coś byćJa się melduję po zrobieniu proganiestety w alabie to chyba dłużej poczekam. Zapisalam się na testowanie 27, a to dopiero będzie 9dpo
ale może już cos się pokaże.
Jest, jest jakiś żółty punktNo pierwszy raz nie widzę!!![]()
PróbujJa się melduję po zrobieniu proganiestety w alabie to chyba dłużej poczekam. Zapisalam się na testowanie 27, a to dopiero będzie 9dpo
ale może już cos się pokaże.
No dobra, na zdjęciu faktycznie ciężko wypatrzećJa też nie widzę![]()
Mieszkanie w miejscach atrakcyjnych turystycznie mają swoje plusy ( widoki itp.) i jak widać minusy, współczuję Ci tych problemówNo wszystko fajnie, ale mnie już problemy na drodzedrogę zablokowali turyści nie przygotowani na to, że u nas śnieg
![]()