Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tego nienawidzę na vinted albo jeszcze tych fajnych propozycji ceny 40zł za buty nówki wystawione za 100złNa Vinted nie, bo Cie zajada pomiarami zebys podala.
![]()
Taaaa... Dlatego Vinted to byl moj jednorazowy wybryk. Powiedzialam, ze nigdy wiecej. Spakowalam wor, wzielam do pracy i powiedzialam ze za 10 zl sztuka. Poszlo wszystko.Tego nienawidzę na vinted albo jeszcze tych fajnych propozycji ceny 40zł za buty nówki wystawione za 100zł![]()
LadyCaro była blisko, bo ja tez Agata jestemTo o podwójnej macicy to byłam ja!
W sensie, że oglądałam![]()
Ja osobiście tez niby nie widzę, ale oczyma wyobraźni widzęEj siknelam znówBo mnie jak na okres napieprza. I czy wy tu coś widzicie? Bo mi się wydaje że jest jakiś cień ale kompletnie nie umiem w cienie i może mam zwidy
Tylko uważaj bo tam oszustów dużoKurde, nie pomyślałamdobra....zostaje OLX
![]()
Ja w takich sytuacjach proponuje w ramach kontry cenę wyjściowa+10zlTego nienawidzę na vinted albo jeszcze tych fajnych propozycji ceny 40zł za buty nówki wystawione za 100zł![]()
Ja dla zasady proponuje o 10zł mniejTego nienawidzę na vinted albo jeszcze tych fajnych propozycji ceny 40zł za buty nówki wystawione za 100zł![]()
Dokładnie ten:A jaki nr modelu Lumea macie?