Aksamitka28
Fanka BB :)
Ja sobie nie wyobrażamMieszkanie w miejscach atrakcyjnych turystycznie mają swoje plusy ( widoki itp.) i jak widać minusy, współczuję Ci tych problemów![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja sobie nie wyobrażamMieszkanie w miejscach atrakcyjnych turystycznie mają swoje plusy ( widoki itp.) i jak widać minusy, współczuję Ci tych problemów![]()
Czekanie to najlepsze lekarstwopojadę chyba kupić dzisiaj, ale tak się boję, co się będzie działo jak się nie uda, że najchętniej bym poczekała do przyszłej soboty z tym![]()
Ja się poddałam ostatnio jak 10dpo nie było kreski, wypiłam wieczorem lampkę wina ...a 12dpo mnie coś tknęło i centralnie wyszła normalna, prawilna kreska....jakby nie mogła się pokazać choćby pod postacią cienia wcześniejI hope so, jak nie będzie to czekam na okres![]()
Po ilu dniach możesz testować ? Bo to chyba zależy od wieku mikro Bolilolka ?pojadę chyba kupić dzisiaj, ale tak się boję, co się będzie działo jak się nie uda, że najchętniej bym poczekała do przyszłej soboty z tym![]()
U mnie jest spokój, tylko w weekend są tu ludzie. Oczywiście większość blach to KR. Już nie raz spotkałam się u lekarza, dentysty czy w skarbówce, że ktoś zna moja miejscowość że względu na tą górek na której mieszkam. No jakbym wiedziała że będę na wizytach, to bym ściągała ich ze szlaków do domuJa sobie nie wyobrażamnie przepadam za natłokiem ludzi
takim jestem odludkiem
Dzielna jesteśnie wiemto jest generalnie strasznie dużo emocji, do tego nawalone pod kopułą od hormonów, dzisiaj już trzy razy płakałam i szczerze mówiąc w tej chwili nie jestem w stanie przypomnieć sobie dlaczego
Więc chyba dzisiaj kupię testy i zobaczę jak mnie te emocje poniosą, nic na siłę
Ja mam to samoEj siknelam znówBo mnie jak na okres napieprza. I czy wy tu coś widzicie? Bo mi się wydaje że jest jakiś cień ale kompletnie nie umiem w cienie i może mam zwidy
Kurde sama nie wiem.. Niby nie widzę, ale widzęEj siknelam znówBo mnie jak na okres napieprza. I czy wy tu coś widzicie? Bo mi się wydaje że jest jakiś cień ale kompletnie nie umiem w cienie i może mam zwidy
Kurde sama nie wiem.. Niby nie widzę, ale widzęAle ja wszędzie widzę cienie
![]()