wrobelmm
Fanka BB :)
U Ciebie sa jeszcze takie zimy, o jakich opowiadają nasi rodziceNiby racja, ale przytoczę Wam na zdjęciu najgorszy rok gdy już nie wiedzieliśmy gdzie spychać śnieg. Tu już ja nie byłam w stanie odśnieżać bo nie mogłam na tą górkę wyrzucić śniegu. Dobrze że jest Zetor bo biada.

A co do Zetora, to będąc dzieciakiem uwielbiałam jeździć z tatą pomagać przyjaciołom przy żniwach - mogłam wówczas prowadzić „byczka” (taki starszy, żółty ciągnik) albo właśnie Zetora

i zaraz rozpakowuje paczkę od siostry z Polski mój zapas leków i witamin, nowe buty zimowe i w końcu zrobię ramkę z kwiatami z ślubu i muszę skonczyc fotoksiazki na święta dla najbliższych
 i zaraz rozpakowuje paczkę od siostry z Polski mój zapas leków i witamin, nowe buty zimowe i w końcu zrobię ramkę z kwiatami z ślubu i muszę skonczyc fotoksiazki na święta dla najbliższych 

jutro jedziemy na Amh i badanie nasienia
 jutro jedziemy na Amh i badanie nasienia   

tu trzeba być bardzo odważnym by pracować traktorem, a ja jestem cykor. Tzn gdy wiem, że mi nic nie grodzi to kozak jestem
 tu trzeba być bardzo odważnym by pracować traktorem, a ja jestem cykor. Tzn gdy wiem, że mi nic nie grodzi to kozak jestem 
 no i wykończę je i naura
 no i wykończę je i naura