Kosinka94
Moderator
Część  

U mnie na roli od rana straszny ruch, bo wszyscy łopatują. Szczerze nawet w okresie letnim nie jest tak gwarno, jeden do drugiego krzyczy bo jednak domy nie są bardzo blisko siebie dziś już kobiety same nie zjeżdżają na dół, jedna stalowa babka też odpuściła, panowie ostrożnie zjeżdżają no i pojadę jeszcze ja
 dziś już kobiety same nie zjeżdżają na dół, jedna stalowa babka też odpuściła, panowie ostrożnie zjeżdżają no i pojadę jeszcze ja 

U mnie na roli od rana straszny ruch, bo wszyscy łopatują. Szczerze nawet w okresie letnim nie jest tak gwarno, jeden do drugiego krzyczy bo jednak domy nie są bardzo blisko siebie
 dziś już kobiety same nie zjeżdżają na dół, jedna stalowa babka też odpuściła, panowie ostrożnie zjeżdżają no i pojadę jeszcze ja

To ewidentnie musicie mieć inne zarobki.  Długo już tak wynajmujecie? Skoro to są ceny za wynajem, to pewnie ceny kupna to jakiś kosmos. Wolicie wynajem niż kupno czegoś swojego?
To ewidentnie musicie mieć inne zarobki.  Długo już tak wynajmujecie? Skoro to są ceny za wynajem, to pewnie ceny kupna to jakiś kosmos. Wolicie wynajem niż kupno czegoś swojego? 

Najśmieszniejsze jest to, że stać nas na płacenie komuś 6,5 tysięcy czynszu ale według banku nie stać nas na płacenie takiej samej albo i mniejszej raty kredytu...
 Najśmieszniejsze jest to, że stać nas na płacenie komuś 6,5 tysięcy czynszu ale według banku nie stać nas na płacenie takiej samej albo i mniejszej raty kredytu...

życzy Wam miłego dnia i tygodnia
 życzy Wam miłego dnia i tygodnia upuściłam już krew na hormony, jutro mam mieć wizytę kontrolną przed transferem ale chyba napiszę wieczorem SMS do doktorka, czy w ogóle przychodzić. Bo jeśli covid mnie eliminuje z automatu to sobie daruję wizytę za 370zł
 upuściłam już krew na hormony, jutro mam mieć wizytę kontrolną przed transferem ale chyba napiszę wieczorem SMS do doktorka, czy w ogóle przychodzić. Bo jeśli covid mnie eliminuje z automatu to sobie daruję wizytę za 370zł  jak nie urok to sraczka…
 jak nie urok to sraczka…