Kitsune
Moderator
Wiesz, ja pochodzę z malutkiej miejscowości gdzie za mieszkania 90m w wysokim standardzie to się płaci 1800 złotych z czynszem xD Więc dla mnie te kwoty, które są tutaj to jest po prostu jakiś kosmos i ludzie jak dla mnie zwyczajnie przesadzająTo jest zdecydowanie zderzenie dwóch światów. Obecnie żyje nam się bardzo dobrze, standard życia doś wysoki, ale to u nas...

życzy Wam miłego dnia i tygodnia
 życzy Wam miłego dnia i tygodnia upuściłam już krew na hormony, jutro mam mieć wizytę kontrolną przed transferem ale chyba napiszę wieczorem SMS do doktorka, czy w ogóle przychodzić. Bo jeśli covid mnie eliminuje z automatu to sobie daruję wizytę za 370zł
 upuściłam już krew na hormony, jutro mam mieć wizytę kontrolną przed transferem ale chyba napiszę wieczorem SMS do doktorka, czy w ogóle przychodzić. Bo jeśli covid mnie eliminuje z automatu to sobie daruję wizytę za 370zł  jak nie urok to sraczka…
 jak nie urok to sraczka…

przy okazji
 przy okazji  no i wykończę je i naura
 no i wykończę je i naura

. Te Wasze miesięczne wydatki to dla mnie jakaś abstrakcja, bo to spora większość mojej wypłaty i chyba klepalibyśmy biedę, gdybyśmy musieli tyle kasy płacić.
. Te Wasze miesięczne wydatki to dla mnie jakaś abstrakcja, bo to spora większość mojej wypłaty i chyba klepalibyśmy biedę, gdybyśmy musieli tyle kasy płacić.