Dotkass
Mama Ami i Kwietniówka'13 Moderatorka
Cześć Kochane,
Łania ja jestem na każde zawołanie i jakoś się nie martwię, że jej tak zostanie, jestem za tym, by dziecko miało mnie przy sobie, gdy tego potrzebuje...ja tak byłam chowana i moja Mama nie miała później ze mną problemu, a wręcz przeciwnie
, chociaż powiem że jest to uciążliwe, ale tak jak pisałam wcześniej mam nadzieję, że niedługo to minie. Powiem Wam, że wczoraj nie spała w ciągu dnia wogóle, no chyba że u mnie na rękach, ale gdy tylko ją odkładałam był lament, u Roberta też płakała, a ja prawie wyszłam z siebie, poszłam do wanny i miałam ochote ryczeć z bezsilności, dobrze, że dziś rano R później wyszedł do pracy a ja się wykąpałam i zrobiłam coś obok siebie, taka pomoc jest potrzebna w takich dniach jak te 
Całuję Was mocno i uciekam, dziś jak Mała pozwoli wykorzystam ten dzień dla siebie, na relaks- potrzebuję tego przeogromnie
Łania ja jestem na każde zawołanie i jakoś się nie martwię, że jej tak zostanie, jestem za tym, by dziecko miało mnie przy sobie, gdy tego potrzebuje...ja tak byłam chowana i moja Mama nie miała później ze mną problemu, a wręcz przeciwnie
, chociaż powiem że jest to uciążliwe, ale tak jak pisałam wcześniej mam nadzieję, że niedługo to minie. Powiem Wam, że wczoraj nie spała w ciągu dnia wogóle, no chyba że u mnie na rękach, ale gdy tylko ją odkładałam był lament, u Roberta też płakała, a ja prawie wyszłam z siebie, poszłam do wanny i miałam ochote ryczeć z bezsilności, dobrze, że dziś rano R później wyszedł do pracy a ja się wykąpałam i zrobiłam coś obok siebie, taka pomoc jest potrzebna w takich dniach jak te 
Całuję Was mocno i uciekam, dziś jak Mała pozwoli wykorzystam ten dzień dla siebie, na relaks- potrzebuję tego przeogromnie
co 15 minut do cyca,ale jak wczoraj dostal o 20 butle to do cyca obudzil sie dopiero o 4 i potem spal do 11,teraz sie najadl i lezy sobie i gada sam do siebie,
,takze ta butle to bede dalej podawac bo moj glodomorek poprostu uwielbia jesc
,a i wydaje mi sie ze to nie zalezy od tego czy dziecko spi w dzien,bo wkoncu taki maluszek powinnen przesypiac 20 godz
. A teraz mi sie przypomnialo,wczoraj butle malemu tez dawal moj maz,i strasznie maly sie denerwowl przy tym,potem ja wzielam go i jak poczul ze ja go przytulilam calkiem innaczej pil i sie uspokoil,mysle sobie ze na poczatku nasze dzieci moga troche byc przestraszone bo wkoncu caly czas byly przy cycu i przy nas a tu nagle zmiana,moze sprobuj ty mu dac dzisiaj butle i zobaczycie czy tez bedzie tak ciezko.powodzonka:-)

I 6 miesięcy po mężu teściowa znowu zaszła w ciążę hihi.