reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniowe kreski👑 Nowy Rok, nowe przeboje: każda z nas zagra w hitowe pozytywki na Testowym Stadionie!

I tam pójdę, bo nie mam pieczarek a chociaż pizzę bym wrąbała 😀 ale obawiam się ze znów będzie kolejka jak. Sylwestra gdy się okazało ze zniknęła kukurydza w puszce a sałatka już prawie gotowa 😂
Jeeeezu właśnie mi przypomniałaś, że 4 dni temu miałam mężowi zrobić sałatkę z tuńczyka 😂😂😂😂 (I ja też w końcu sobie zjem)

reklama
Hej Dziewczyny,
Ja wczoraj też uswiadczylaym kolejek.w Biedrze, a pojechałam tylko po pomidory i ciecierzyce. Dziś będę robić humus!
Tyle, że odpuszczam placki, acz są pyszne. chyba zjem z salata.
-:-) @Kitsune a na te testy to chyba majatek wydalas ?🤣
Miłego weekendu 🥰

Trudno na ten moment powiedzieć czy polecam - tj. mi ją polecano i na ten moment jest wszystko bardzo ok (nie naciągają na badania, jest miło i pro - no i nie było problemu np. z dzisiejszym dniem i moim odwołaniem wizyty, czy telefonem ze strony lekarza i wystawieniem recepty). To katowicki Bocian :)
Dzięki. Właśnie widziałam, że ma całkiem dobre opinie.
U nas na chwilę obecną tylko seminogram prywatnie będzie, bo próbujemy na ten NFZ, ale kto wie, może też tam wylądujemy.

Hej Dziewczyny,
Ja wczoraj też uswiadczylaym kolejek.w Biedrze, a pojechałam tylko po pomidory i ciecierzyce. Dziś będę robić humus!
Tyle, że odpuszczam placki, acz są pyszne. chyba zjem z salata.
-:-) @Kitsune a na te testy to chyba majatek wydalas ?🤣
Miłego weekendu 🥰
No właśnie nie :D Stówka za 100 testów to niezła cena ;)

No właśnie ! To wiele zmienia 🙈😋 Ja się tak śmieje, bo zawsze "zgrozo ile ludzi" ale skąd wiem, że tyle ? Bo sama polazłam 😂😂😂
Ja zawsze w takich chwilach mam tego mema przed oczami 😂
h4N0qLSfz1M2aFYvne3klY5TKY1IKUNQ.jpg

reklama
Do góry