królowa_kresek😉🙃
Fanka BB :)
Czy któraś z Was nie miała antykoncepcji do wydania? Coś mi się kojarzy, chyba, że pokręciłam coś?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to był Ovarin chybaCzy któraś z Was nie miała antykoncepcji do wydania? Coś mi się kojarzy, chyba, że pokręciłam coś?
A co to ciąża z jednego razu ?Znana jest tu już niejedna ciąża z jednego razu![]()
Jak się ktoś dobrze wstrzeli to czemu nieA co to ciąża z jednego razu ?Że raz seks i już ? Nie wierzę
![]()
Mi też się miało odechciećCo to w ogóle za tekst... Ja można mówić że komuś się odechce mieć dziecka, którego tak pragnie... Co za kompletnie świństwo...![]()
Tak, tak....mój teść ciągle to powtarzaJak się ktoś dobrze wstrzeli to czemu niedo zapłodnienia wystarczy jeden pływak
![]()
Ja jestem owocem jednego razuA co to ciąża z jednego razu ?Że raz seks i już ? Nie wierzę
![]()
Każda ciąża to cuddamy Wam to Wam się odechce? Serio?
Ja pamiętam, jak kiedyś wracaliśmy z imprezy ze znajomymi. Ona we wczesniej ciaży, jakiś 8 tydzień. I całą drogę nam opowiadała, jaki to cud się stał, że zaszła. Bo lekarz jej powiedział, ze jej się nigdy nie uda z jej schorzeniami. A ona zaszła w mniej niż pół roku. I jej ciąża była wielkim cudem. I opowiadała to osobie, która się stara od lat. Cud w mniej niż pół roku.
Ja teżJa jestem owocem jednego razu![]()
to niestety nie jest prawda!Jak się ktoś dobrze wstrzeli to czemu niedo zapłodnienia wystarczy jeden pływak
![]()