reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniowe kreski👑 Nowy Rok, nowe przeboje: każda z nas zagra w hitowe pozytywki na Testowym Stadionie!

Ale przyznam sie, że dzisiaj nie mam siły. Plus jestem cały dzień rozpieszczana przez męża i jest mi tak błogo.
Wczoraj robił obiad a ja miałam czas na darsonval i laser. Byłam na wyjściu z przyjaciółką. Dzisiaj obudził mnie ból głowy i mdłości 😅dostałam rosołek, opieprz za nie zjedzenie drugiego dania i pojechał po ogórki kiszone, bo miałam taką ochotę jak nigdy 😅 dodatkowo chodzi tuli się jak kot. Chyba wie, że się stresuje i teraz przed nami ten najtrudniejszy czas dla mnie, bo czekanie.
Najgorsze jest właśnie to czekanie 🫣 chociaż ja za dużych oczekiwań nie mam, domyślam sie co zobacze, mimo to to strasznie korci mnie żeby sięgnąć juz po test. Ubzduralam sobie najpierw te pozytywne testy lh, pozniej ze koniecznie jak zajde to beda mnie bolaly piersi a poki co nie bolą choc tak wiem, sa i kobiety ktore nie maja zadnych objawow. A okres przypada na czwartek 😬

reklama
to ja dziś żona roku - Starego zagoniłam do mycia piekarnika a sama leżę :D
Nie wiem czy wiecie, mój mąż to pedant. Myje ten piekarnik już chyba 5 godzinę...
Ale wiesz ja też żona roku, prawie cały dzień leżę a on większość ogarniał. Zrobiłam mu tylko jedzenie na wyjazd. A obiad, kolacja on. Ruszyłam się tylko na sex 😅 ale to mąż stwierdził, że należy „utrwalić wiadomości”

a kiedy ostatnio badałaś tsh?

Teraz w piątek bo na wtorek muszę mieć aktualne badania TSH idą to najgorsze jakie do tej pory miałam chociaż wcześniej nie brałam żadnych leków.

Załączniki

• ece5e992-8916-4fe5-bb00-7d6a440eea93.jpeg
    ece5e992-8916-4fe5-bb00-7d6a440eea93.jpeg
    21,9 KB · Wyświetleń: 99
Teraz w piątek bo na wtorek muszę mieć aktualne badania TSH idą to najgorsze jakie do tej pory miałam chociaż wcześniej nie brałam żadnych leków.
to może skoczyło bo odstawiłaś leki? 🤔
Dzień przed badaniem nie miałaś wysiłku fizycznego, wyspałaś się, nie stresowałaś? Bo to też ma wpływ.

Bo wątpię, żeby dawka 12.5 namieszała mocno w tarczycy. A jeszcze jak nie brałaś jej poprawnie to w ogóle

Ale wiesz ja też żona roku, prawie cały dzień leżę a on większość ogarniał. Zrobiłam mu tylko jedzenie na wyjazd. A obiad, kolacja on. Ruszyłam się tylko na sex 😅 ale to mąż stwierdził, że należy „utrwalić wiadomości”
no ja właśnie jeszcze bzykanie planuje, bo jestem jakaś nabuzowana. Oglądałam Bridgertonów i tam ciągle się bzykali i strasznie mi się zachciało 😅

Ale przyznam sie, że dzisiaj nie mam siły. Plus jestem cały dzień rozpieszczana przez męża i jest mi tak błogo.
Wczoraj robił obiad a ja miałam czas na darsonval i laser. Byłam na wyjściu z przyjaciółką. Dzisiaj obudził mnie ból głowy i mdłości 😅dostałam rosołek, opieprz za nie zjedzenie drugiego dania i pojechał po ogórki kiszone, bo miałam taką ochotę jak nigdy 😅 dodatkowo chodzi tuli się jak kot. Chyba wie, że się stresuje i teraz przed nami ten najtrudniejszy czas dla mnie, bo czekanie.
🤞🤞🤞
Trzymam kciuki 😊

reklama
Do góry