KaMaLi
Fanka BB :)
Jakby to była prawda, to żadna z nas by nie wysikała pozytywaNie, to nie jest prawda.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jakby to była prawda, to żadna z nas by nie wysikała pozytywaNie, to nie jest prawda.
Oj tak, uwielbiałam kiedyś dzwony, a do nich buty na platformieNo ja jestem rocznik 94 i początek podstawówki, to był jak najszersze dzwonya pamiętam to doskonałe, bo bardzo chciałam takie mieć, a mama nie chciał mi ich kupić. Później kupiła jak już przestawały być modne.
Trzymam kciuki, żeby te Twoje wątpliwości okazały się nietrafioneJak trafi na mnie to będzie hitpóki co wątpię ale jeszcze sporo czasu
![]()
Prawda!Ja właśnie wróciłam z moni. Wieczorem zastrzyk ovitrelle i jutro drugie podejście do IUI.do dwóch razy sztuka… prawda!?
![]()
NieCzy to prawda że im bardziej się chce to nie wychodzi??
Ja! Klasyk miejskich targowiska która z Was przymierzała zimą spodnie na kartonie?![]()
Super, a skoro widok na usg taki ładny, to może uda się jeszcze teraz, w cyklu przed iuiCześć! My z mężem po wizycie w klinice. Padła decyzja inseminacji więc odrazu trochę badań zrobiliśmy dziś , TSH , T3 T4, wirulosogia 5, Anty-HIV-1,2,VDRL,Anty-HCV-Ab, Toksoplazmoza, PCR, toxo IgG, IgM , badanie przeciwciał różyczki, pakiet urogenitalny , u męża również trochę tego było za 10 dni cytologia i biocenoza bo dziś delikatna infekcja się przyplątałai po tej miesiączce robimy drożność i jak TSH spadnie trochę to odrazu przechodzimy do inseminacji. USG wszystko super piękne
i endometrium luks
W końcu coś ruszyło tak jak trzeba![]()
Ja nosiłam w ekonomiku je, zaraz jak weszły po dzwonach, były mega modne i jeszcze niski stan biodrówki + obcisły top taki odsłaniajacy trochę brzuch i buty na platformie = czułam się jak bogini seksuUwielbiam. I nawet teraz mam z zary. Mój mąż mówi, że mam na sobie aseksowne spodnie![]()