Aksamitka28
Fanka BB :)
Moja siostra mieszka w Warszawie....to ryje mózg

P.S. nie mam nic do Warszawiaków

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moja siostra mieszka w Warszawie....to ryje mózg
u mnie się sprawdza. Wiekowo pasuje do zakresu dla millenialsów i uwielbiam rurki . Tylko to muszą być takie rurki, rurki - idealnie dopasowane. Najlepsze są jegginsyGen Z to w skrócie ponoć egoistyczni indywidualiściAle chyba każde pokolenie ma jakieś "ale" co do poprzedniego czy następnego... gen Z np śmieje się, że milenialsa można poznać po spodniach rurkach
![]()
Ja mam 180ja mam 171cm ale jak się luźno ubiorę to czuję się jak słoń![]()
Badanie progesteronu powie ci czy była owulacja, ale nie powie kiedy.A czy to prawda że badanie progesteronu może powiedzieć czy była owulacja??
piąteczka. To mój stylJa lubię obcisły dół i luźną górę (jeśli mówimy o zestawie ze spodniami). Kocham duże bluzy i swetry![]()
taaaka która z Was przymierzała zimą spodnie na kartonie?![]()
Prawda! TrzymamJa właśnie wróciłam z moni. Wieczorem zastrzyk ovitrelle i jutro drugie podejście do IUI.do dwóch razy sztuka… prawda!?
![]()
chociaż dobre i tyle. Ja 30 km dojeżdżam do pracy i zaraz po synka jadę i na monitoring jak coś to w późniejszym okresie pójdę chyba że nie będzie już trzeba - daj BożeBadanie progesteronu powie ci czy była owulacja, ale nie powie kiedy.
Jeśli jesteś pewna, co do terminu owulacji (monitoring, testy owulacyjne – te nie zawsze są wiarygodne) to badanie progesteronu 7 dni po może ci powiedzieć, czy twój poziom progesteronu po niej jest w porządku.