LadyCaro
Fanka BB :)
ja mam taki płaszcz co mąż mówi na niego szlafroka mój mówi że noszę worki![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja mam taki płaszcz co mąż mówi na niego szlafroka mój mówi że noszę worki![]()
Kiedyś mąż pytał się mnie czemu chodzę w takich porozciaganych dresach po domu. A jak mam chodzić w miniówie? On: no najlepiej. Poszłam i się przebrałam w miniówe, on zadowolony. Zaraz rzucam mu spidnie takie bardziej"eleganckie" i koszulę. To się zapytał czy gdzieś wychodzimy. Ja mówię: nie, dzisiaj w tym gotujesz i sprzątasz balkon. Już więcej nic się nie odezwał odnośnie stroju po domuale jak pokazałam mężowi właśnie mom jeans to też powiedział, ze nie chce zebym nosiła takie rzeczynie wiem czemu faceto tak się to nie podoba. Trocję jak buty Emu. Chociaż te to i mi sie nie podobaja więc rozumiem
Miałam to samo napisać! Ja nie mam problemu się umówić idąc, ale dzwoniąc to tragedia. Nienawidzę. Jeszcze ten lekarz jakiś dziwny i nie chciał mi odpowiedzieć na żadne pytanie.Dlatego kocham wszelkie aplikacje do umawiania i zamawiania![]()
A ja sukienkę, na którą mówi firankaja mam taki płaszcz co mąż mówi na niego szlafrok
a no to mój sam chodzi po domu w jakichś łachachKiedyś mąż pytał się mnie czemu chodzę w takich porozciaganych dresach po domu. A jak mam chodzić w miniówie? On: no najlepiej. Poszłam i się przebrałam w miniówe, on zadowolony. Zaraz rzucam mu spidnie takie bardziej"eleganckie" i koszulę. To się zapytał czy gdzieś wychodzimy. Ja mówię: nie, dzisiaj w tym gotujesz i sprzątasz balkon. Już więcej nic się nie odezwał odnośnie stroju po domu![]()
ja jeszcze mam coś takiego, że jak mu powiem, że zakładam "głupi ciuch" to wie o co chodziA ja sukienkę, na którą mówi firanka![]()
Ja zgłaszałam okres także już jest nawet po@anela92 @dorota8 @karletka @madziulix
Jak tam u Was? Uzupełniam kalendarz, a mogło mi umknąć, że coś pisałyście na temat Waszego testowaniaDajcie znać.
I chyba ci go nawet wpisywałam, ale forum szwankuje. Każda z was, po kliknięciu pokazuje mi królową kresekJa zgłaszałam okres także już jest nawet po![]()