mamaoliwierkaimarcelka
Fanka BB :)
Może dzisiaj zaczne

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Teraz kolejna próba i staramy się dopiero pół rokuoj już troszkę długo. Życzę upragnionych kresek![]()
To dla mnie i tak jesteś wysoka. Ja to mam tylko 152 cm i noszę rozmiar XS, więc wyglądam mizernie.Ja jestem drobny człowiek, 162cm wzrostu i jak luźno się ubiorę, to wyglądam jak chłopiec![]()
Ja też. I dodam, że nawet nazwy spodni które tu padają nic mi nie mówiąc.to ja jestem człowiekiem bez stylumoje ubrania to jest dżinsy (rurki oczywiście), sweter i New balancy
Jak nieraz oglądam "stylizowanie" ubrań na tik toku, laska ma na sobie spodnie i bluzkę i dokłada do tego płaszcz, torebkę, okulary... a ja se myślę, ze jak wejde do kogoś do domu to i tak to wszystko zdejme i zosatnie mi tylko bluzka ze spodniami więc pwszystkoa pzoa tym w tych wszystkich "stylizacjach" by mi było zimno
Są tutaj dziewczyny, które starają się latami, więc dla mnie, patrząc na ich przypadki to tak "dopiero". No i ja mam już jedno dziecko, więc wydaje mi się, że jest mi trochę łatwiej. Wiadomo, każda z nas chciałaby, by udało się jak najszybciej, ale życie pisze różne scenariusze, nie do końca dla nas pozytywne. Ja chyba jestem tutaj najmłodsza, więc też patrzę na to w ten sposób, że mam sporo czasu, może kiedyś się uda.Rozumiem. Dopiero pół roku?? Dla mnie 3 miesiące wydaje się że dużo i najlepiej od razu po owulacji chciałoby się wiedzieć czy się udaloAle w końcu się doczekasz. Ale czasami i zdrowe osoby muszą trochę poczekać tylko to niesprawiedliwe. Ci co nie chcą mają, a ci co bardzo chcą to muszą trochę zaczekac
może ten rok będzie udany??
![]()
Ja też tylko rurkii dobrze, ja noszę do tej pory spodnie rurki, a współcześni ludzie wyglądają dla mnie jak bezdomni![]()
Co prawda ten pomysł wykorzystałam na naszą rocznicę, a nie na walentynki, ale kupiłam dwa zeszyty, dwa długopisy i na każdej stronie napisałam jedno pytanie związane z drugą połową/przyszłością/ogólnie życiem i oboje musieliśmy to uzupełnić i wręczyć drugiej osobie. Jestem bardzo sentymentalna i dla mnie taki prezent jest ważny i można zawsze do niego wrócić. Po czasie chcę drugi raz odpowiedzieć na te pytania i zobaczyć, jak bardzo się zmieniliśmy i jak zmieniło się nasze podejście do życia. To nie jest nic wielkiego, ale zależało mi na czymś innym, co zawsze będzie miało dla nas wartość, bo mój chłop też wszystko ma, niczego konkretnego nie potrzebuje.Czy macie może jakieś pomysły na walentynki? Wiem, że to jeszcze miesiąc, ale u mnie wymyślenie prezentu dla partnera zajmuje wieki. Szukam czegoś niezbyt romantycznego, raczej użytkowego… On wszystko ma, niczego nie potrzebuje, prezenty są w ogóle bez sensu itp. Każda inspiracja na wagę złota
W tym przypadku takJa właśnie wróciłam z moni. Wieczorem zastrzyk ovitrelle i jutro drugie podejście do IUI.do dwóch razy sztuka… prawda!?
![]()