mamaoliwierkaimarcelka
Fanka BB :)
3 lata dużona moje oko Ok 60 mababcia juz

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
3 lata dużona moje oko Ok 60 mababcia juz
W maju będzie 4 lata u mnie3 lata dużożycie jest niesprawiedliwe
ja już bym że stresu na 2 świecie była. 1 dziecko?W maju będzie 4 lata u mnie
W maju będzie 4 lata u mnie
Tak jak u nas.U mnie też będzie leciał niedługo czwarty rok.
Tak jak u nas.
Wkurwia mnie to, bo ostatnio dowiedziałam się o 3 ciążach bliskich osób. Bardzo niesprawiedliwe.
Czytasz mi w myślach bo właśnie miałam o to pytać wczoraj ale mi wyleciało. Ja też mam grupę minusową a mąż plus. Po poronieniu zapobiegawczo dostałam zastrzyk z immunoglobuliny, natomiast zaczęłam się zastanawiać czy może nie słyszałyście żeby to mogło mieć jakiś wpływ na starania? Mój gin mówił że nie powinno ale może jakaś mądra głowa tu coś więcej wie/słyszała?Kolejne pytanie z cyklu ‘próbuje się jak najwięcej dowiedzieć na zapas’ - czy ktoś z was miał lub wystąpiło u niego ryzyko konfliktu serologicznego? Ja mam rh-, partner jeszcze nie zna swojej grupy. Ale oczywiście ja już się martwię na zapas, że będzie miał rh+ i będzie konflikt.
Ja to samo!o Jezu, to ja! Ja jak mam gdzieś zadzownić to 2 dni się przygotowuję psychicznie. I jak nie odbierze, to potem znów muszę się przygotowywać. Do fryzjera zapisuje mnie mama...bo ja nie chce dzwonić i się umawiać.
nie wiem co powiedziecNiestety zamiast cieszyć się takimi wieściami, my nie chcemy ich słyszeć.
No niestety. Są ciążę z których się ciesze. Są takie o których informacji wolalabym zapomnieć.Niestety zamiast cieszyć się takimi wieściami, my nie chcemy ich słyszeć.