mamaoliwierkaimarcelka
Fanka BB :)
jak to kowia dopóki nie ma jest nadziejaNieee, u mnie to na okres. Objawy ciążowe raczej mam obcykane. Zresztą test biały, oczywiście musiałam sprawdzić![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jak to kowia dopóki nie ma jest nadziejaNieee, u mnie to na okres. Objawy ciążowe raczej mam obcykane. Zresztą test biały, oczywiście musiałam sprawdzić![]()
Trądziku raczej do zera nie zwalczymy, bo to kwestia comiesięcznych wahań hormonalnych. Z włosami to taka "moja uroda". Mam po prostu grubą i tłustą skórę i tyle.ciekawa jestem czy to się unormuje czy gak już zostanie??
jak to mówią. Slownik mi przekrecajak to kowia dopóki nie ma jest nadzieja![]()
jak byłam na krążku TK miałam może pojedyncze krostki na rok. A teraz już tak się trzyma. Ale podklad wmiare dobry to jest ok.Trądziku raczej do zera nie zwalczymy, bo to kwestia comiesięcznych wahań hormonalnych. Z włosami to taka "moja uroda". Mam po prostu grubą i tłustą skórę i tyle.
Też tak mam. Jak szybko pisze to gubię literki teżjak to mówią. Slownik mi przekreca
ja to samoTeż tak mam. Jak szybko pisze to gubię literki też![]()
jestem w pracy i w międzyczasie się udzielam i szybko pisze.jak to mówią. Slownik mi przekreca
Jak każda z nas pewnie.jestem w pracy i w międzyczasie się udzielam i szybko pisze.
Po odstawieniu anty nabawiłam się hiperandrogenizmu, a przed braniem ich nie miałam z hormonami żadnych problemówA powiedzcie mi po odstawieniu miałyście problem z tłustymi włosami i trądzikiem?? Ja mam brodę od listopada zsypana
Polecasz jakiś konkretny mio-inozytol?Po odstawieniu anty nabawiłam się hiperandrogenizmu, a przed braniem ich nie miałam z hormonami żadnych problemówMam typowy trądzik hormonalny na żuchwie i brodzie. Polecam mio-inozytol suplementować, jest po nim lepiej.