U
użytkowniczka Co
Gość
Ja biorę z Yango mio-inozytol z d-chiro-inozytolem. 100 kapsułek można kupić za 40 zł, na oficjalnej stronie za 50. Dziennie bierze się 4.Polecasz jakiś konkretny mio-inozytol?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja biorę z Yango mio-inozytol z d-chiro-inozytolem. 100 kapsułek można kupić za 40 zł, na oficjalnej stronie za 50. Dziennie bierze się 4.Polecasz jakiś konkretny mio-inozytol?
Też się dziwięPrzepraszam, ale czy ludzie serio nie znają pojęcia antykoncepcji?![]()
2 tygodnie dopiero, ale betę miałam malutką więc myślałam że już będzie po wszystkim. Jak widać jednak nie. Po poprzednim poronieniu czekałam 3 tygodnie na negatyw, ale wtedy schodziłam z bety przeszło 100tys.A ile jesteś po poronieniu? U mnie już dawno biel vizira, a było 20tys bety. Miałaś usg ? Oczyściłaś się całkowicie? Może po 1 @ zejdzie do końca dopiero ?
Przykro mi z powodu waszej I kreski . Ja czuję że okres za rogiem bo długo boli mnie już kal na okres testy negatywne, chyba że faktycznie owu się przesunęła o tydzień ale te bóle mnie niepoja, boli mnie też czasami w krzyżu na dole.
ja jeszcze na środku szyi miałam taka skóra sucha ze się łuszczyła. Na początku było zaczerwienione w tym miejscu i szorstkie a później zaczęło się łuszczyć. Prawie miesiąc to łącznie było i teraz już prawie jest okPo odstawieniu anty nabawiłam się hiperandrogenizmu, a przed braniem ich nie miałam z hormonami żadnych problemówMam typowy trądzik hormonalny na żuchwie i brodzie. Polecam mio-inozytol suplementować, jest po nim lepiej.
a co to jest hiperandrogenizm??Polecasz jakiś konkretny mio-inozytol?
już sprawdzilama co to jest hiperandrogenizm??
ja mam później jeszcze 32 km do domuJak każda z nas pewnie.
Ja siedzę na nudnym callu na którym niestety muszę być![]()
teraz jeszcze vos widać. Nigdy tak nie mialamja jeszcze na środku szyi miałam taka skóra sucha ze się łuszczyła. Na początku było zaczerwienione w tym miejscu i szorstkie a później zaczęło się łuszczyć. Prawie miesiąc to łącznie było i teraz już prawie jest ok