reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniowe kreski👑 Nowy Rok, nowe przeboje: każda z nas zagra w hitowe pozytywki na Testowym Stadionie!

Hej. Ja dzisiaj chyba ostatni stosunek w dni płodne. Byłam wczoraj u ginekologa i mówił, że jest połowa cyklu, i lewy jajnik jest aktywny i z niego właśnie powinna być owulacji. Sprzęt ma stary, wizyta na nfz, ale i tak się cieszę że byłam. A co do narządów obniżonych, powiedział że jeszcze daleko mi do wypadania macicy i żebym poszła do urofizjo co też uczynię. Niestety mój mąż już od wczoraj się źle czuje, i mi też coś zimno i boję soe, że znowu będziemy chorzy. No i teraz długie ponad 10 dni czyli czas do testowania i spodziewanej miesiączki.

reklama
Ja się zastanawiam, czy przy długich staraniach można w ogóle mówić o nakręcaniu 🤷 robisz te owulaki, jesz suple. Ale która z Was jest nakręcona jak w pierwszym miesiącu starań? Ja już nie pamiętam tego napalenia 🤷
ja owulaków już bardzo dawno nie robiłam, bo nawet jak seks był idealnie i tak to nic nie dawało. Suple jem w miarę, ale też czasem mi się zapomni. Jedyne co robię to testuję bardzo wcześnie, bo mi to robi na głowę dobrze. A tak to co, miesiąc jak każdy inny.

ja owulaków już bardzo dawno nie robiłam, bo nawet jak seks był idealnie i tak to nic nie dawało. Suple jem w miarę, ale też czasem mi się zapomni. Jedyne co robię to testuję bardzo wcześnie, bo mi to robi na głowę dobrze. A tak to co, miesiąc jak każdy inny.
Jesli moge zapytac to ile przed okresem testujesz?

Hej. Ja dzisiaj chyba ostatni stosunek w dni płodne. Byłam wczoraj u ginekologa i mówił, że jest połowa cyklu, i lewy jajnik jest aktywny i z niego właśnie powinna być owulacji. Sprzęt ma stary, wizyta na nfz, ale i tak się cieszę że byłam. A co do narządów obniżonych, powiedział że jeszcze daleko mi do wypadania macicy i żebym poszła do urofizjo co też uczynię. Niestety mój mąż już od wczoraj się źle czuje, i mi też coś zimno i boję soe, że znowu będziemy chorzy. No i teraz długie ponad 10 dni czyli czas do testowania i spodziewanej miesiączki.
to czekanie jest najgorsze

Załączniki

• IMG_2470.jpeg
    IMG_2470.jpeg
    43,7 KB · Wyświetleń: 71
reklama
Do góry