Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ooo widzisz. A cycki to ja mam fajne, takie do macania, nie za twarde, nie za flaczki xd. Tylko ciekawe co to u mnie będzie oznaczaćSpoko ja też mam dzisiaj doła, że sie nie udało i też wkurzona chodzę z byle pierdoly. Ale staram się nastawiać pozytywnie, że dzisiaj 8DPO i wszystko jeszcze możliwea cycki macam jak maniaczka, bo u mnie to objaw ciążowy a nie okresowy.
superJa Cię ciągnę już na wrześniowe!
![]()
TakA do inseminacji zawsze się preparuje nasienie i podaje tych najlepszych pływaków? To jest normalna procedura?![]()
Nawet nie będę się opierać! Poleciałabym tam na niewidzialnych skrzydłach czym prędzej i została na 9 mscJa Cię ciągnę już na wrześniowe!
![]()
TakA do inseminacji zawsze się preparuje nasienie i podaje tych najlepszych pływaków? To jest normalna procedura?![]()
.Ja na inseminację poszłam samamąż oddał nasienie rano a później przyszłam sama do kliniki bo on nie chciał i się za bardzo stresował. Dziwnie się czułam pośród tych wszystkich wspierających się par
![]()
Wrocław. Tu jest chyba najgorszą pogoda zawsze.
Ale po co robisz dalej testy owulacyjne jak to nie ma sensu. One nic już nie mówią. Nie wykryją choroby, więc i to się nie martw. Tak jak ci pisałyśmy 6.01 miałaś pozytywny, dzień/dwa później najprawdopodobniej była owu.Dziewczyny, ja znów z tymi moimi owulakami… coś nie za bardzo spada, już 7 dzień. I do tego co chwilę nawracające kłucie w boku, jakby z jajnika, ale licho wie.
Myślicie, żeby jutro pójść zrobić proga? Czy może być tak, że pozytywne testy mogą oznaczać jakiś problem i warto byłoby do gina pójść? Wizyta dopiero na początku marca.