aurii_orelii
Fanka BB :)
NaturalnieSuper <3
Kurczę ja bym się chyba nadmiernie nie stresowała wysokim progiem. Brałaś jakiegoś po IUI? Czy to naturalnie tak?![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
NaturalnieSuper <3
Kurczę ja bym się chyba nadmiernie nie stresowała wysokim progiem. Brałaś jakiegoś po IUI? Czy to naturalnie tak?![]()
No właśnie nie...łożesz Paniea bierzesz jakiegoś proga?
Słuchaj ty tu się nie denerwujNaturalnieboję się, że to bliźniacza bo jednak prawy jajowód niedrożny. Napisałam do lekarza mimo wszystko
Ja dziś łopatowałam godzinę, ale nie wszystko odśnieżyłamTo skąd jesteś, że trochę biało? Ja wczoraj na sankach śmigałam, a mróz taki, że po wyjściu z Lidla musiałam skrobać szybytak jest w podkarpackim
![]()
YEY!!!Dziewczyny mam wyniki.
Beta 73,6
Ale martwi mnie progesteron83,09.
Norma jest do 50. Niech mądre głowy się wypowiedzą co to może oznaczać
Na dół jeszcze za wcześnie, wysikasz te w kreskiSpoko ja też mam dzisiaj doła, że sie nie udało i też wkurzona chodzę z byle pierdoly. Ale staram się nastawiać pozytywnie, że dzisiaj 8DPO i wszystko jeszcze możliwea cycki macam jak maniaczka, bo u mnie to objaw ciążowy a nie okresowy.
Nie ulokowała się! Afirmuję!!Dziewczyny lekarz mi odpisał, że mam się zgłosić na wizytę w poniedzialek. Musimy sprawdzić czy czasem druga ciąża nie ulokowała się w jajowodzie. Także zajebisty będę miała weekend... Jutro też zbadam proga zobaczymy. Mam nadzieję, że ma zajebisty sprzęt i już coś będzie widać.
GratulacjeDziewczyny mam wyniki.
Beta 73,6
Ale martwi mnie progesteron83,09.
Norma jest do 50. Niech mądre głowy się wypowiedzą co to może oznaczać