reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniowe kreski👑 Nowy Rok, nowe przeboje: każda z nas zagra w hitowe pozytywki na Testowym Stadionie!

Btw, wiem że masz już też historie z poronieniami. Włączasz od razu jakieś leki? Czy czekasz na ciemniejszą kreskę?
Plus, przeczucie jest, że się udało ?
Jeżeli chodzi o leki to ja biorę cały czas Acard 75(na własną odpowiedzialność), bo od lekarza mam zalecony Acard 150 od pozytywnego testu. Na wizycie dostanę heparynę i dupka, po sprawdzeniu, że wszystko jest ok i ciąża umiejscowiona w macicy.
Jeżeli chodzi o moje przeczucia do ciąży to jestem spokojna, nie tworzę scenariuszy, co ma być to będzie. Wierzę głęboko, że będzie dobrze. Sama jestem zaskoczona swoim spokojem w tej sytuacji.
A fizycznie pobolewają mnie piersi, jak w poprzednich dwóch, więc dla mnie to objaw nastrajający pozytywnie.
Nie jestem opuchnięta jak w dwóch pierwszych, bo tam od samego początku byłam opuchnięta na buzi i podbrzusze. A wczoraj nawet założyłam spodnie, w które nie wchodziłam rok :)

reklama
reklama
Do góry