Mademoiselle_Nika
Moderator
To hormony ciążoweNie płacz, przecież idziesz razem z nią na wrześniówki![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To hormony ciążoweNie płacz, przecież idziesz razem z nią na wrześniówki![]()
Będziesz miała najpiękniejszy prezent urodzinowyA jak ja zaszłam teraz i serio ten Duszek będzie ciążą to mam termin… na swoje urodziny![]()
28.09Którego masz urodziny?
Pinki chyba są najczulsze. Ja robiłam właśnie dzisiaj (poprzedni 4 dni temu i była jeszcze mocno widoczna kreska) i dzisiaj kreski już właściwie prawie nie maDziewczyny a jaki test ma najmniejsza czułość? Bo się zastanawiam o ile mi ta beta mogła spaść a ze już nie mam siły się kłuć (i tak to robię co tydzień) to może jakiś mało czuły test![]()
28.09Będziesz miała najpiękniejszy prezent urodzinowywiem to....
Ps. Czyli kiedy?![]()
Kurcze, ja 19.09. Ale niestety być wrześniówką już nie mam szans28.09
Ja widziałam chyba test viola czulosc 5Dziewczyny a jaki test ma najmniejsza czułość? Bo się zastanawiam o ile mi ta beta mogła spaść a ze już nie mam siły się kłuć (i tak to robię co tydzień) to może jakiś mało czuły test![]()
Według mnie jest ładny. Ja w ciąży 5/6 tydzień miałam tylko 11 ng progesteron i lekarz skomentował, że jest okej bo przecieżzqlapalam się na norma z labuDziewczyny mam wynik I pytanie czy progesteron 17,30 ng/ml w 7 lub 8 dpo ( pozytywny test owu był 3 stycznia) jest prawidłowy? Czy nie powinien być powyżej 20 ?
Mój duszek (kiedyś tam) na takim pinku zmienił się w ducha, a potem już w jasna kreskę. Więc ja tutaj jestem dobrej myśliJest duszek <3 Czekamy na jutrzejszy![]()
Jeju dla mnie to jakieś marzenie (nawet w ciazy) mieć taki progesteron :*Dziewczyny mam wyniki
Aż się boję bety poniedziałkowej![]()