MyszkaMiki30
Fanka BB :)
a czym potwierdzone?dziś rano miałam owulacje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a czym potwierdzone?dziś rano miałam owulacje
ja ostatnio trzonowałam o 4A ja dzisiaj zaczynam pić mieszankę ojca sroki na poronienia![]()
usga czym potwierdzone?
to tak za 8dni możesz zacząć testować jak chcesz
A to niestety mąż ma racjędziś rano miałam owulacje
Właśnie owulaki już ciemnieją, ale wczoraj największy pęcherzyk miał dopiero 10mmA zapowiada się już coś? Jakiś śluz ,ciemny owulak?![]()
Ze wstydem przyznaje ze na tanie one stepy sikalam od 6/7dpoDziewczyny, a w którym dpo robicie pierwszy test ciążowy zazwyczaj?
akurat te podstawy biologii znamA to niestety mąż ma racjęprzecież żeby test wyszedł Ci pozytywny to musi dojść nie tylko do zapłodnienia, ale również zagnieżdżenia komórki
dopiero zagnieżdżenie powoduje produkcję hormonu beta hcg w organizmie na który to hormon czułe są testy.
Zapłodniona komórka wędruje do macicy ok 6-12 dni dlatego wykonujemy testy ciążowe w okolicy 8-11/12 DPO lub w terminie spodziewanej miesiączki/spóźniającej się.
Jestem legendą. Testuję dzień po spodziewanym terminie. Znaczy planuje testować. W ciągu ostatnich 5 miesięcy chyba raz się zdarzyło.Tylko najbardziej wytrwałe potrafią czekać do terminu miesiączki. A o tych co czekają jak okres się spóźnił to krążą tylko legendy.
pewnie podczytuje po kryjomuI przysięgam - nie wiem skąd mój mąż wiedział, że testy to w naszym sloganie „patyki”![]()