anyżowa
Fanka BB :)
Może lada moment dokoksujeWłaśnie owulaki już ciemnieją, ale wczoraj największy pęcherzyk miał dopiero 10mmw poniedziałek powtorka usg

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Może lada moment dokoksujeWłaśnie owulaki już ciemnieją, ale wczoraj największy pęcherzyk miał dopiero 10mmw poniedziałek powtorka usg
ale @fckathy chce wcześniej testować niż dzień spodziewanej miesiączki, a nie od dziśA to niestety mąż ma racjęprzecież żeby test wyszedł Ci pozytywny to musi dojść nie tylko do zapłodnienia, ale również zagnieżdżenia komórki
dopiero zagnieżdżenie powoduje produkcję hormonu beta hcg w organizmie na który to hormon czułe są testy.
Zapłodniona komórka wędruje do macicy ok 6-12 dni dlatego wykonujemy testy ciążowe w okolicy 8-11/12 DPO lub w terminie spodziewanej miesiączki/spóźniającej się.
Cichy czytacz forumI przysięgam - nie wiem skąd mój mąż wiedział, że testy to w naszym sloganie „patyki”![]()
Łooo jakby mój mąż wiedział ile ja testów zrobiłamwiemale wspólnie się staramy o dziecko i to jest dla niego tak samo ważne jak dla mnie dlatego staramy się w momencie testu również być razem
![]()
Hahaha to samoŁooo jakby mój mąż wiedział ile ja testów zrobiłam![]()
![]()
Nie tak miało byćDobry wieczórwracam jak bumerang, niestety nie po 9 miesiącach…
kolejna ciąża stracona, na razie brak sił na walkę o kolejną… proszę o wpisanie na ławkę.
Gratulacje kreseczek dla dziewczynobyśmy wszystkie po kolei stąd znikały i szybko nie wracały
![]()