Chce_byc_mama_wielu
Fanka BB :)
O nawet nie słyszałam.Próbowałaś się może zainteresować tym programem migrenowym na NFZ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O nawet nie słyszałam.Próbowałaś się może zainteresować tym programem migrenowym na NFZ?
Pięknie!
to musisz w tych placówkach sprawdzić, czy to robią po prostu. To wszystko zależy od kontraktów jakie mają pozawierane.A robisz te badania w ramach pakietu tylko w placówkach Luxmed? Pytam bo też jestem podpięta pod taki pakiet u narzeczonego w pracy, tylko u nas w mieście nie ma ani jednej placówki Luxmed i korzystamy z placówek współpracujących i tak się zastanawiam czy mogłabym tam skorzystać bez skierowania z tej 1 bety w pakiecie![]()
No piękne i widoczne z daleka! Gratuluję po cichu i zazdarszczam :*
ja dziś rano wylałam całą butelkę wody. Mój mąż musiał o 7 wstać i odkręcać listwy, bo podpłynęło... Blue Monday pełną parą.I jeszcze wylałam płyn do prania. Oblałam oprócz podlogi pralkę. W końcu dzisiaj blue monday![]()
ja w sobotę pracowałam. Wczoraj sprzeczka z mężem. Może z marzeń w niedziele cien cienia ale jakoś w to nie wierzeDzień dobry Dziewczyny,
udało Wam się wypocząć podczas weekendu? Moj nie był wolny, bo miałam egzaminy zaliczające z kursu, który sobie wymyśliłam - jeszcze pół roku i znowu będę miała wszystkie wolne weekend! Nie mogę się doczekać
Na dzisiaj mam dwa małe marzenia:
1. Aby przestały mnie boleć żebra i zeszła „opuchlizna” z brzucha (już jest znacznie lepiej, niż choćby tydzień temu, ale nadal nie idealnie. Mam nadzieję, że za tydzień będę mogła wrócić do ćwiczeń i normalnego funkcjonowania).
2. Żebym w końcu dostała okres! - jeszcze nigdy, w dotychczasowym życiu, tak bardzo go nie wyczekiwałam![]()
A Wy jakie macie „marzenia” na ten tydzień?
I żeby synkowi katarek minął. Bo ciężko ma bidulek troszkę.wczoraj po sankach wieczornych miał lepszy wieczor i lepiej zasnął po świeżym powietrzuja w sobotę pracowałam. Wczoraj sprzeczka z mężem. Może z marzeń w niedziele cien cienia ale jakoś w to nie wierzeoby innym się poszczęściło
![]()
Ja wszystko prywatnieDziewczyny, a Wy na Betę chodzicie prywatnie czy na NFZ? Jak to działa?