amusedxxx
Moderator
ja tez zakładałam u siebie taka teorie, ale jednak pecherzyki się pojawiły po drożnej stronieU mnie swojego czasu jeśli była owu przy niedrożne stronie to cykl był dłuższy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja tez zakładałam u siebie taka teorie, ale jednak pecherzyki się pojawiły po drożnej stronieU mnie swojego czasu jeśli była owu przy niedrożne stronie to cykl był dłuższy
Będzie dobrzeJestem na pierwszej becie. Trzymajcie proszę kciuki jeszcze za mnie, proszę. Siedzę tu i jestem bliska płaczu
A jak wyznaczasz owulacje?Dziewczyny prosze o rade dopiero wczoraj przeglądając kalendarzyk zobaczylam ze moja 2faza trwa 10 dni max 11. Dopiero teraz zauważyłam bo to pierwszy cykl staran .( Przed porodem 14dni)
Z taka krotka faza raczej niezajde w ciaze? ?
Az mi sie wczoraj plakac chcialo.
Czy mozna jakos naturalnie przedluzyc 2faze cyklu ?
Dalej nie ma?A mój okres to sobie ze mnie chyba jaja robi![]()
Dopiero lekarza mam w lutymno to jeśli zgadza Ci się z monitoringiem to inna sprawa.
W takiej sytuacji po prostu chyba musisz znaleźć lekarza, który zwroci na to uwagę i wprowadzi działania.
Mam bolesna owulację (kilka razy bylam na monitoringu i sie zgadzalo)A jak wyznaczasz owulacje?![]()
Oczywiście, będzie pięknie tym razemJestem na pierwszej becie. Trzymajcie proszę kciuki jeszcze za mnie, proszę. Siedzę tu i jestem bliska płaczu
Uparta ta małpaA mój okres to sobie ze mnie chyba jaja robi![]()