mamaoliwierkaimarcelka
Fanka BB :)
3 cykl jest tarazA możesz przypomnieć od kiedy odstawiłaś antykoncepcje?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
3 cykl jest tarazA możesz przypomnieć od kiedy odstawiłaś antykoncepcje?
wg mnie to nie jest czarno białe. Chodzi po prostu, żeby sobie już w pewnym momencie odpuścić i nie toczyć rozmów, które ewidentnie do nikąd nie prowadzą.Idąc tym torem - wszystkie powinnyśmy zrezygnować z udziału w forum, ponieważ każda z nas może powiedzieć coś, co druga odczyta niezgodnie z naszymi intencjami, będzie analizowała, brała to do siebie i czuła się źle.
Niestety ograniczenie rozmów do wypowiedzi pisemnej, jaką są wpisy na forum, powoduje ograniczone możliwości percepcji i przekazania informacji - każda z nich jest filtrowana i odczytywana przez pryzmat naszych własnych uczuć, emocji, doświadczeń etc. bez możliwości odczytania „tonu” wypowiedzi np. z głosu autorki czy mimiki jej twarzy lub gestów.
4DPO? Żadnea ty jakieś objawy miałaś??
Ja jeszcze słyszałam o jakiś substancjach, które mogą źle wpływać na płód. Nie pamiętam o co dokładnie chodziło, ale w ciąży unikałam tych herbat szczególnie.Ponoć w ciąży nie jest zalecana biała i zielona herbata bo wypłukuje kwas foliowy
Poprosimy o kurs takiej skutecznej afirmacji4DPO? Żadneja miałam przeświadczenie i afirmacje, że rodzę we wrześniu, bo torty teraz drogie to na nas 3 kupimy jeden
![]()
okej, ja się zastanawiałam, czy ten pot nie jest przypadkiem od rosnącego progesteronu. Ja tez afirmuje, ze październik, żeby waga w zodiaku była4DPO? Żadneja miałam przeświadczenie i afirmacje, że rodzę we wrześniu, bo torty teraz drogie to na nas 3 kupimy jeden
![]()
Idąc tym torem - wszystkie powinnyśmy zrezygnować z udziału w forum, ponieważ każda z nas może powiedzieć coś, co druga odczyta niezgodnie z naszymi intencjami, będzie analizowała, brała to do siebie i czuła się źle.
Niestety ograniczenie rozmów do wypowiedzi pisemnej, jaką są wpisy na forum, powoduje ograniczone możliwości percepcji i przekazania informacji - każda z nich jest filtrowana i odczytywana przez pryzmat naszych własnych uczuć, emocji, doświadczeń etc. bez możliwości odczytania „tonu” wypowiedzi np. z głosu autorki czy mimiki jej twarzy lub gestów.
no jeśli mnie ktoś obraża to nie mam zamiaru siedzieć cicho i odpuszczaćwg mnie to nie jest czarno białe. Chodzi po prostu, żeby sobie już w pewnym momencie odpuścić i nie toczyć rozmów, które ewidentnie do nikąd nie prowadzą.
Ale to w 4DPO progesteron rośnie bez ciążyokej, ja się zastanawiałam, czy ten pot nie jest przypadkiem od rosnącego progesteronu. Ja tez afirmuje, ze październik, żeby waga w zodiaku była![]()