reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniowe kreski👑 Nowy Rok, nowe przeboje: każda z nas zagra w hitowe pozytywki na Testowym Stadionie!

No i dupa - estradiol i progesteron są za wysoko. Musimy przejść na długi protokół, więc dzisiaj wchodzę na tabletki antykoncepcyjne.
Przykro mi, że znowu pod górkę :( ale trzymam kciuki za Was cały czas. Może protokół będzie dłuższy, ale mam nadzieję, że skuteczny 🍀
I nikt Cię za to nie zlinczuje. Niech pierwsza rzuci kamień ta, która gdzieś tam głęboko tak nie ma.
Ja tylko z niektórych kresek się szczerze cieszyłam i wyczekuję jeszcze od kilku dziewczyn, którym bardzo kibicuję 💚

reklama
Mega przyrost ‼️ rosnij bąbelku 🍀🤞 i prosze o przesłanie zarazek ciazowych 😁
Widziałam tutaj większe. Natomiast dla mnie jest wystarczający aby kupić te parę dni spokoju 😅 dziękuję i… łapcie zarazki 😅
coughing i cant breathe GIF

przepraszam, jeśli to nie na miejscu, ale kiedy będzie wiadomo czy @aurii_orelii jest w ciaży z bliźniakami czy nie? 😁
W poniedziałek 😃 jeśli któraś będzie żądna wiedzy czy teoria z wysokim progiem i bliźniakami się sprawdziła to dam znać na priv, żeby tu nie spamować ciążą

Jest coś co pomoże odepchnąć negatywne myśli? Może ostatnie wyjście do kina z partnerem w jednopaku? Wspólne gotowanie? Może fryzjer albo masaż? Puzzle? Pamiętaj że robisz wszystko żeby się udało i jesteś na prawdę silną babeczką. A z taką ilością kciuków z forum i pozytywną energią od nas na pewno będzie dobrze <3

Ja po tym IUI totalnie jakoś nie mam żadnych oczekiwań. Raczej nastawiam się na porażkę, ale bardzo podbudowała mnie wczorajsza wizyta w klinice i wierzę, że jeśli nie teraz, to na pewno do końca roku się uda :) a czy okaże się że zrzucenie kilku kilogramów będzie tym brakującym elementem w układance czy też jednak zdecydujemy się na in vitro - jestem na każdą opcje przygotowana i z nadzieją patrzę na następne miesiące.
Śmigam codziennie na orbitreku, żeby wypocić te negatywne myśli, bo od poniedziałku będę się oszczędzać. A w sobotę mała imprezka, więc nie będzie czasu na rozmyślanie :) i Wy jesteście tu ogromnym wsparciem, bo jednak o ivf nikt z mojego otoczenia nie wie (poza teściową).

Trzymam kciuki za Ciebie bardzo, żeby ta iui okazała się złotym strzałem i uciekasz na mamusie. 🤞🏼🤞🏼czekam na kreseczki w weekend :)
Ale dobrze też, że macie w razie czego dalszy plan działania i idziecie do przodu. To musi zadziałać🍀

reklama
Do góry