KaMaLi
Fanka BB :)
Po nałożeniu okularów na nos, potwierdzamJa widzę na pierwszym i ostatnim i dla mnie jest różowa. Wygląda jak mój duch 8DPO rano

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Po nałożeniu okularów na nos, potwierdzamJa widzę na pierwszym i ostatnim i dla mnie jest różowa. Wygląda jak mój duch 8DPO rano
Jak jesteś 100% pewna braku ciąży to umów się na przyszły tydzień a w weekend walnij sobie aspirynę i ciepłą kąpielA ja dalej nie mam @.
Po jakim czasie zgłosić się do gina na wywołanie?
Widzę. I na ostatnim zdjęciu ewidentnie jest różowa. Trzymam kciukiCzłowiek "młody", głupi....to i sika szybkopewnie zrobiłabym betę dla świętego spokoju, bo miałam iść na proga ale nie mogę wyjść z domu
Pewnie ktoś zobaczy to co ja, ktoś nicnie dziwota, w ogóle ciężko złapać dziada telefonem
i teraz myślę, czy testowa sobie znów robi jaja, czy jednak nie
Skoczę później po facelle, to może jutro się rozwiąże tematTo czekam na popołudniowy test i trzymam zajebiscie mocno kciuki!!
TakTo jest PINK strumieniowy?
Ooo aspirynaJak jesteś 100% pewna braku ciąży to umów się na przyszły tydzień a w weekend walnij sobie aspirynę i ciepłą kąpiel![]()
To na pinku jeśli jest różowa, to coś tam ino musi się zadziewać
Jak moja przyjaciółka na początku ciąży trafiła z krwawieniem do szpitala na parę dni i czekała na rozwój sytuacji czy się utrzyma czy poroni to z pracy dostawała telefony, żeby się określiła czy wraca jeszcze do nich czy pójdzie na zwolnienie od razu.Boże dramat...
Ja teraz po poronieniu jak napisałam do kierowniczki co się stało to mi odpisała "przykro mi, ale skoro do nas wracasz to uzupełnij wniosek urlopowy na przyszły rok".
Także tak.
Za to mój mąż jak u siebie w pracy powiedział, to zaraz się wszyscy rzucili, pytali jak mogą pomóc, rozmawiali z nim dużo itd... Trochę to przykre
Widzę8-9dziwnie się czułam to nasikałam
![]()