LadyCaro
Fanka BB :)
dziś juz mnie zaczął brzuch okresowo bolić, także czekamale jestes twarda, szacun![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dziś juz mnie zaczął brzuch okresowo bolić, także czekamale jestes twarda, szacun![]()
W poprzednim związku tak miałamMam pytanie… Czy któraś z was ma sporo większe libido i potrzeby niż partner? Jak sobie z tym radzicie? Dla mojego partnera raz w tygodniu to dużo/wystarczy. Dwa tygodnie abstynencji czy dłużej też nie stanowią absolutnie żadnego problemu. A mnie po kilku dniach nosi…
U mnie jest odwrotnie...Mam pytanie… Czy któraś z was ma sporo większe libido i potrzeby niż partner? Jak sobie z tym radzicie? Dla mojego partnera raz w tygodniu to dużo/wystarczy. Dwa tygodnie abstynencji czy dłużej też nie stanowią absolutnie żadnego problemu. A mnie po kilku dniach nosi…
Raz na 2-3 dni to byłoby cudownie, ale raz na 2 tygodnie to mnie nosiU mnie jest odwrotnie...Mąż by mógł po dwa razy dziennie, a dla mnie raz na 2-3 dni jest wystarczająco. Czasem się zdarzy, że 3-4 dni pod rząd ale taką chcicę mam tylko w płodne
![]()
My się właśnie jeszcze nie zaczęliśmy starać i przy seksie 2 razy w miesiącu to słabo to widzęu nas też starania zniszczyły libido. Nigdy nie było jakieś zawrotne, ale w oststnich miesiącach serio było słabo. Ale w tym miesiącu naooglądałam sie Bridgertonów i tam się ciągle bzykają i rozkręciło mnie to![]()
Moje zamówione również taki cień posiadaja.Wyszło jak wyszło, mam felerną partie pinków i tyle. Znalazłam przy porządkach pinka z tej serii z zeszłego miesiąca. One wszystkie mają taki cień
także temat zamknięty
![]()