amusedxxx
Moderator
Znowu jedyne co możemy doradzic to rozmowa z partneremMy się właśnie jeszcze nie zaczęliśmy starać i przy seksie 2 razy w miesiącu to słabo to widzę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Znowu jedyne co możemy doradzic to rozmowa z partneremMy się właśnie jeszcze nie zaczęliśmy starać i przy seksie 2 razy w miesiącu to słabo to widzę
Albo zwyczajnie skupia się na czymś innym. Ja jak wpadałam w wir pracy to też miałam seks w głębokim poważaniuZnowu jedyne co możemy doradzic to rozmowa z partneremtak jak my tutaj mówimy o staraniach jako przyczyna spadku libido, tak twój partner tez pewnie ma jakiś powód…
On po kąpieli idzie do łóżka i siedzi godzinę czy więcej w telefonie. A potem zmęczony idzie spaćAlbo zwyczajnie skupia się na czymś innym. Ja jak wpadałam w wir pracy to też miałam seks w głębokim poważaniua jestem osobą z raczej wyższym libido
No czekam na rozmowę. Dzisiaj wyjście więc może w przyszłym tygodniu się zbierze. Ja już próbowałam kilka razy więc teraz poczekam aż on zacznieZnowu jedyne co możemy doradzic to rozmowa z partneremtak jak my tutaj mówimy o staraniach jako przyczyna spadku libido, tak twój partner tez pewnie ma jakiś powód…
No to taki wir pracy to tez jest powódAlbo zwyczajnie skupia się na czymś innym. Ja jak wpadałam w wir pracy to też miałam seks w głębokim poważaniua jestem osobą z raczej wyższym libido
Ech serio macie duuużo do przegadania w Waszym związkuOn po kąpieli idzie do łóżka i siedzi godzinę czy więcej w telefonie. A potem zmęczony idzie spać
Dziewczyny leżące ze mną tez miały dobre przyrostyNa ostatniej wizycie raczej wykluczała pozamaciczną, bo pierwsze przyrosty z początku ciąży były ok. Później co się pokomplikowalo. Zobaczę jak będzie w razie gdybym źle się czuła czy coś się zaczęło dziać to podaje na IP, chociaż bardzo bym chciała uniknąć tego szpitala :/
Ja przy CP też na początku miałam dobre przyrosty, dopiero później się skopały. Ale to nie na takim etapie, beta dopiero w 8tc dobiła do 1500Dziewczyny leżące ze mną tez miały dobre przyrostylepiej sprawdzić