mamaoliwierkaimarcelka
Fanka BB :)
ja mam 2 testy ale na po niedzieliDziewczyny ja wszystko rozumiem ale proszę mi tu sikać kreski![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja mam 2 testy ale na po niedzieliDziewczyny ja wszystko rozumiem ale proszę mi tu sikać kreski![]()
Dokładnie, oby tak byłoLimit niepowodzeń z tą drożnością już masz wyczerpany, wiec mam nadzieję że jutro wszystko bezboleśnie przejdziesz i obydwa jajowody będą drożne![]()
DziekujęOczywiście, że dasz radęewentualny ból będzie chwilę. Kciuki ode mnie
![]()
Nie pytaj ile testów wysikałam po tym pinkuja mam 2 testy ale na po niedzieli![]()
No skarb!Zobacz załącznik 1604595
Jeśli nie mam najlepszego męża na świecie to napewno jest w top3
też mam takie coś że mogło się udać zgaga od 2 dni a tak miałam w pierwszej ciazy 4 lata temu. Zgaga do samego końca. Ale na test I objawy chyba za wczesnieNie pytaj ile testów wysikałam po tym pinkuale przynajmniej trochę głowę wyczyściłam
jeszcze jest czas, zobaczymy... Wkurza mnie to, że inaczej się czuję i mam jakieś wewnętrzne poczucie, że mogło się udać
ale biorę castangusa cały cykl i pewnie od niego jest inaczej
ja już tyle cykli mam za sobą z poczuciem, ze się udało, ze przestałam zwracać na to przeczucie uwagęNie pytaj ile testów wysikałam po tym pinkuale przynajmniej trochę głowę wyczyściłam
jeszcze jest czas, zobaczymy... Wkurza mnie to, że inaczej się czuję i mam jakieś wewnętrzne poczucie, że mogło się udać
ale biorę castangusa cały cykl i pewnie od niego jest inaczej
Przykro miDziewczyny u mnie CP jednakjeszcze dziś zabieg
O matko...bardzo mi przykroDziewczyny u mnie CP jednakjeszcze dziś zabieg
ja bardzo chce żeby tak było bo dokładnie 4 lata temu 21 lub 22 miałam 2 kreski i to napewno przez to teraz tak chce żeby było.też mam takie coś że mogło się udać zgaga od 2 dni a tak miałam w pierwszej ciazy 4 lata temu. Zgaga do samego końca. Ale na test I objawy chyba za wczesniewięc do poniedziałku przynajmniej zaczekam.